Terug

Entree BBL

  • Leerjaar 1
  • Niveau 1
  • Niveau 1
  • Leerjaar 1
Welkom!

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Centrale intake en Plaatsingsdag

Heb jij je in (of net voor) de zomervakantie aangemeld voor de opleiding? Dan nodigen wij je uit voor de Centrale Intakedag op woensdag 25 augustus. Je krijgt per mail een uitnodiging, daar staat ook in hoe laat we jou verwachten.

Heb je de eerste plaatsingsdag gemist of ben je geplaatst na de Centrale Intake? Dan verwachten wij je bij ons op school voor de plaatsingsdag op vrijdag 27 augustus. Op deze pagina kun je vinden waar en hoe laat je wordt verwacht.

Heb je vragen over de Centrale Intake of plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51. Kun je niet aanwezig zijn, dan horen we dat graag van tevoren.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Ik vond mijn eerste jaar bij MBO Utrecht enorm leuk. Heel veel geleerd en ik ben gegroeid als persoon. Daarnaast heb ik mensen ontmoet waar ik tot op de dag van vandaag heel dankbaar voor ben.

Mick, student

Introductieweek

Tijdens de introductieweek ga je kennismaken met docenten, medestudenten en de school. We gaan je uitleggen hoe het schooljaar in elkaar zit en we hebben een gezamenlijke gezellige lunch. Je wordt verwacht op maandag 6 september om 09:00 en de dag zal duren tot 15:00. 
Locatie: Australiëlaan 23 

Programma eerste lesweek

Om de eerste lesweek goed te beginnen ga je op maandag 13 september met je medestudenten buitenactiviteiten doen en weer gezellig gezamenlijk lunchen. Het programma is dan ook van 09:00 tot 15:00

Dinsdag 14 tot en met donderdag 16 september heb je gesprekken met je studieloopbaanbegeleider en op vrijdag 17 september ga je verder met het zoeken naar een BPV plaats 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Entree

Australiëlaan 23
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)