Terug

Juridisch administratief dienstverlener

Welkom!

Docenten van de opleidingen juridisch heten je alvast van harte welkom bij MBO Utrecht. Check onderstaande video.

Centrale intake en Plaatsingsdag

Heb jij je in (of net voor) de zomervakantie aangemeld voor de opleiding? Dan nodigen wij je uit voor de Centrale Intakedag op woensdag 25 augustus. Je krijgt per mail een uitnodiging, daar staat ook in hoe laat we jou verwachten.

Heb je de eerste plaatsingsdag gemist of ben je geplaatst na de Centrale Intake? Dan verwachten wij je bij ons op school voor de plaatsingsdag op vrijdag 27 augustus. Op deze pagina kun je vinden waar en hoe laat je wordt verwacht.

Heb je vragen over de Centrale Intake of plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51. Kun je niet aanwezig zijn, dan horen we dat graag van tevoren.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Mijn introductie was een en al gezelligheid! Elkaar leren kennen en de school natuurlijk leren kennen dat is zeker gelukt in de introductie week!

Linda, student

Programma eerste lesweek

Bijna is het zover; de eerste dag van jouw juridische of HRM carrière! Fijn dat je bij ons komt studeren.  

We verwachten je dinsdag 31 augustus om 09.30 uur op de Daltonlaan 200 in Utrecht. Het is belangrijk dat je je laptop meeneemt en dat je de boeken en licenties op de site van Studers hebt besteld. 

De eerste week van je opleiding is een introductieweek. Daarin maak je kennis met de andere studenten uit jouw klas en met je mentor. Bovendien ga je aan de slag om jouw persoonlijke licenties te activerenwe laten je zien welke sites belangrijk zijn om informatie over de opleiding op te kunnen zoeken en je krijgt je rooster. 

Het programma voor de introductieweek ontvang je de eerste dag op dinsdag 31 augustus. In het programma zijn diverse kennismakingsactiviteiten opgenomen waaronder ook een buitenactiviteit. Je ontvangt daar in de introductieweek informatie over.  

Wij zien je graag op dinsdag 31 augustus om 09.30 uur op de Daltonlaan 200! 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie