Terug

Juridisch administratief dienstverlener

Beste tweedejaars studenten, het is wederom een bijzonder jaar geweest, deels op school, deels online. Compliment hoe goed de meesten zich gevoegd hebben naar de steeds weer veranderende situatie door de coronacrisis! Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Programma eerste lesweek

Je hebt het eerste jaar flink wat juridische kennis en opgedaan en vaardigheden geoefend. Dat ga je nu laten zien op je stage. De stage is voor jullie op ma, di en wo. Op do en vr heb je les op school. Jullie stage start op dinsdag 23 augustus, maar we starten eerst op school.  

Je wordt op school verwacht op maandag 22 augustus a.s. om 13.30 uur op de Daltonlaan 200 op de 6e verdieping. Je krijgt dan te horen in welke klas je zit, wie je SLB’er is en wat je rooster is. Je maakt kennis met medestudenten en ontvangt belangrijke informatie over de stage zodat je de dag erna goed voorbereid kunt starten op je stageplek.  

Het is belangrijk dat je je LAPTOP meeneemt en dat je de boeken en licenties op de site van Studers hebt besteld. 

Ook degenen die nog geen stageplek hebben, komen maandag 22 augustus naar school. We bespreken dan hoe het verder gaat met het zoeken naar een stageplek.  

We zien je graag op maandag 22 augustus 13.30 uur op Daltonlaan 200!  

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie