Terug

Management assistant

Welkom!
Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Programma eerste lesweek

De laatste fase van jullie studie is aangebroken!! Het is jullie gelukt. De beloning voor het harde werken. Jullie kunnen door naar de laatste ronde, het diploma is in zicht. 

Gezamenlijke start
Je wordt op school verwacht op donderdag 25 augustus om 10.00 uur op de Daltonlaan 200, 5e etage, voor een gezamenlijke informatieve start van het schooljaar. Je maakt kennis met jouw nieuwe SLB’er en krijgt informatie over de onderwijs- en examenplanning van dit schooljaar.  

Individuele gesprekken
In de week van 22 augustus vinden individuele kennismakingsgesprekken met jouw studieloopbaanbegeleider plaats volgens planning. Je wordt hiervoor via jouw schoolmail uitgenodigd. 

Tijdens deze week vinden ook de introductiedagen van de eerstejaars studenten Financieel plaats. Mogelijk vragen we jou als ouderejaars student mee te helpen bij de begeleiding van onze eerstejaars studenten (als peerbuddy). 

Start lessen 

Maandag 29 augustus starten we met het onderwijsprogramma (lessen) van jouw leerjaar. 
Het is belangrijk dat je jouw leermiddelen (boeken, licenties, e.d.) besteld hebt en dat je beschikt over een goedwerkende laptop. 

We zien je graag uitgerust weer op school!   

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie