Terug

Marketing & commerciële economie

  • MHBO
  • Leerjaar 1
  • Niveau 4
  • MHBO
  • Niveau 4
  • Leerjaar 1
Welkom!

Docenten van Marketing, Communicatie & Journalistiek heten je alvast van harte welkom bij MBO Utrecht. Check onderstaande video.

Centrale intake en Plaatsingsdag

Heb jij je in (of net voor) de zomervakantie aangemeld voor de opleiding? Dan nodigen wij je uit voor de Centrale Intakedag op woensdag 25 augustus. Je krijgt per mail een uitnodiging, daar staat ook in hoe laat we jou verwachten.

Heb je de eerste plaatsingsdag gemist of ben je geplaatst na de Centrale Intake? Dan verwachten wij je bij ons op school voor de plaatsingsdag op vrijdag 27 augustusOp deze pagina kun je vinden waar en hoe laat je wordt verwacht.

Heb je vragen over de Centrale Intake of plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51. Kun je niet aanwezig zijn, dan horen we dat graag van tevoren.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

  • Klik hier om naar de site van Studers te gaan als je hebt gekozen voor de reguliere opleiding.
  • Klik hier om naar de site van Studers te gaan als je hebt gekozen voor de versnelde opleiding.

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

De eerste introductiedag was een hele ervaring. We gingen team building spellen spelen bij Fort Vechten in Utrecht. Hier leerde je meteen je medestudenten kennen doordat je veel moet samenwerken. Het was erg leuk, sportief en leerzaam.

Femke, student

Introductieweek / eerste lesweek

Op dinsdag 31 augustus 2021 start het nieuwe schooljaar officieel en is dus de echte start voor jou als nieuwe student. We verwachten je die dag om 09.30 uur op school en het programma is ongeveer om 12.00 uur afgelopen. Dit geldt ook voor de versnellersklas. 

Gedurende die dag krijg je informatie over je opleiding, is er een rondleiding door de school en maak je kennis met je klas. Het is noodzakelijk dat je een pen, papier en je laptop bij je hebt. 

Verder wordt je die week op woensdag 1 en donderdag 2 september de hele dag op school verwacht. In deze week worden ook de kennismakingsgesprekken met de studieloopbaanbegeleiders gepland. De uitnodiging ontvang je tijdens de introductie. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via WhatsApp bereikbaar.

Locatie

MHBO

Daltonlaan 300
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Over MHBO