Terug

Marketing & commerciële economie

Welkom!
Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Klik hier om naar de site van Studers te gaan.

Versnellers: Klik hier om naar de site van Studers te gaan.

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Ben je een versneller? Dan kan je hier alle informatie vinden die je nodig hebt!

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Programma eerste lesweek

Op maandag 22 augustus start officieel het nieuwe schooljaar. Voor jou betekent dit dat in deze week kennismaking gepland wordt met jouw ‘nieuwe’ klas SLB-er en je bpv-consulente. Dat gaat plaats vinden tussen 22 augustus en 26 augustus. Houd hiervoor je mail in de gaten! 

Ben je een versneller? Dan kan je hier alle informatie vinden die je nodig hebt!

BPV

De eerste twee periodes ga je stage lopen (BPV). Als het goed is heb je inmiddels een stageplaats gevonden en is jouw POK (Praktijk Overeenkomst) ook getekend en opgestuurd. In de week van 22 augustus zal ook de eerste BPV-terugkomdag plaats vinden. Het is verplicht hierbij aanwezig te zijn omdat hier wordt uitgelegd hoe je aan het werk moet gaan op stage met het opdrachtenboek, welke regels wij hanteren vanuit school en je alle vragen kan stellen over stage die je hebt. 
Jouw eerste stagedag start op maandag 29 augustus 

Ben je een versneller? Dan kan je hier alle informatie vinden die je nodig hebt!

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Academie voor Marketing en Communicatie

Daltonlaan 300
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Marketing en Communicatie