Terug

Medewerker human resource management (HRM)

Welkom!

Bijna is het zover; de eerste dag van jouw carrière binnen het juridische en HRM werkveld binnen de zakelijke dienstverlening! Fijn dat je bij ons komt studeren.  Hieronder kan je de informatie vinden die je nodig hebt voor de start van het nieuwe schooljaar. 

Let op nieuwe opleidingsnaam: HR Services Specialist.

Plaatsingsdag

Tijdens de plaatsingsdag kom je met een klein groepje studenten op school kijken. Je maakt kennis met een aantal van onze docenten, je krijgt een rondleiding door het gebouw en informatie over bijvoorbeeld de start van het schooljaar of je stage. Daarnaast kijken we of je studentdossier volledig is, denk hierbij aan je ID, vooropleiding, foto voor je schoolpas en een ondertekende onderwijsovereenkomst.  

Op deze pagina kun je kijken wanneer de plaatsingsdag van jouw opleiding is. Je krijgt een e-mail waarin staat op welke tijd wij jou hebben ingepland. 

Vragen
Heb je vragen over de plaatsingsdag? Of kun je niet aanwezig zijn op de plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51.  

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Mijn introductie was een en al gezelligheid! Elkaar leren kennen en de school natuurlijk leren kennen dat is zeker gelukt in de introductie week!

Linda, student

Programma eerste lesweek

De eerste schoolweek start op dinsdag 23 augustus om 10.00 uur. We verwachten je op de Daltonlaan 200 in Utrecht.Het is belangrijk om te weten dat de aanwezigheid deze eerste schoolweek wordt geregistreerd, dat je je laptop meeneemt en dat je de boeken en licenties op de site van Studers hebt besteld.In de eerste schoolweek maak je kennis met jouw klas. Elke klas bestaat daarnaast uit kleinere groepjes medestudenten waarmee je samen een leerteam vormt. In deze week maak je ook kennis met jouw leerteam en leerteamcoach.  Bovendien ga je aan de slag om jouw persoonlijke licenties te activeren, we laten je zien welke sites belangrijk zijn om informatie over de opleiding op te kunnen zoeken en je krijgt je rooster. In het programma zijn diverse kennismakingsactiviteiten opgenomen waaronder ook een buitenactiviteit.Het volledige programma ontvang je op dinsdag 23 augustus.Wij zien je graag op dinsdag 23 augustus om 10.00 uur op de Daltonlaan 200!

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie