Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket aan leermiddelen voor je klaarliggen, zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hierom naar de site van Studers te gaan.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Het was fijn om tijdens de introductieweek mijn klasgenoten te leren kennen voordat we aan de eerste echte schoolweek begonnen.

Melanie, student

Programma eerste lesweek

Beste tweedejaars studenten,

Voor jullie is de kop van de opleiding eraf. Je hebt het eerste jaar flink wat juridische kennis opgedaan en vaardigheden geoefend. Dat ga je nu laten zien op jouw stage.

Jullie stagedagen zijn maandag, dinsdag en woensdag op donderdag en vrijdag zijn jullie op school en volgen het lesrooster. Jullie stage start op maandag 2 september, echter vrijdag 30 augustus 2019 starten wij eerst op school.

Je wordt deze vrijdag om 9.30 uur verwacht in de dug-out.  Je krijgt dan te horen in welke klas je zit, wie jou studieloopbaanbegeleider is en wat jouw rooster is. Je maakt kennis met medestudenten en ontvangt belangrijke informatie over de stage zodat je de week erna goed voorbereid kunt starten op je stageplek.

Het is belangrijk dat je jouw laptop meeneemt en dat je de boeken en licenties op de site van Studers hebt besteld. Zie de link onder het kopje leermiddelen.

Degenen die nog geen stageplek hebben, komen ook ná dinsdag iedere dag op school om verder te zoeken naar een stageplek. Je krijgt daar informatie over.

We zien je graag op dinsdag 3 september om 13.30 uur!

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Australiëlaan 23
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie