Terug

Medewerker human resource management (HRM)

Welkom!
Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Programma eerste lesweek

Beste derdejaars studenten,
Jullie laatste jaar is aangebroken, op naar het diploma!
 

Afgelopen anderhalf jaar is voor jullie een bijzonderopleidingstijd geweest, deels op school, deels online. Compliment voor hoe goed vrijwel iedereen zich gevoegd heeft naar de online situatie door de coronacrisis. Het kan goed zijn dat komend studiejaar wellicht een en ander gerepareerd zal moeten worden als gevolg van de crisis, we zullen dat met jullie bespreken.  

Je wordt op school verwacht op donderdag 2 september  a.s. om 13.30 uur op de Daltonlaan 200. Je krijgt dan te horen in welke klas je zit, wie je mentor is en wat je rooster is. Je maakt kennis met medestudenten.  

Het is belangrijk dat je je laptop meeneemt en dat je de boeken en licenties op de site van Studers hebt besteld. 

We zien je graag op donderdag 2 september 13.30 uur op Daltonlaan 200!  

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie