Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hierom naar de site van Studers te gaan.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Het was fijn om tijdens de introductieweek mijn klasgenoten te leren kennen voordat we aan de eerste echte schoolweek begonnen.

Melanie, student

Programma eerste lesweek

Voor jou als tweedejaars geldt dat je direct na de vakantie aan stage begint. De maandagen zijn jouw schooldagen en de rest van de week ben je op stage. Let even op met de eerste twee weken:

  • Maandag 2 september kom je niet naar school, maar ga je even bij je stage langs om alvast kennis te maken met collega’s en af te spreken waar en hoe laat je de volgende dag begint.
  • Dinsdag 3 september start officieel je stage.
  • Maandag 9 september is je eerste terugkomdag op school. De lestijd en lokaal komen gewoon op de roosterwebsite te staan (rond 5 september).
  • Op maandag 9 september is er ook een leuke introductie-activiteit. Je mentor zal je hier verder over informeren.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

ICT Academie

Daltonlaan 300
Utrecht (vanaf september 2019)


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

ICT Academie