Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Het was fijn om tijdens de introductieweek mijn klasgenoten te leren kennen voordat we aan de eerste echte schoolweek begonnen.

Bo, student

Programma eerste lesweek

Beste tweedejaars student van de Sportacademie Utrecht, 

Op school zijn de voorbereidingen voor het schooljaar 2019-2020 in volle gang.  

De planning voor de weken na de vakantie ziet er als volgt uit:  

Week 36, 2-6 september. 

  • Start introductieweek 1e jaars 3 t/m 6 september 
  • Vrijdag 6 september is samen met je coach de kick-off van het schooljaar. We starten om 10.00 uur met de klas op de Grebbeberglaan. Lunch (zelf meenemen) en het verplaatsen naar een andere locatie gebeurt tegelijk. Buitenactiviteit op externe locatie van 14.00 -16.15 uur; sportkleding, regenbroek, lange mouwen, fiets, auto of scooter meenemen, houd rekening met natte kleren. Om 16.15 sluiten we de dag gezamenlijk af. 

Week 37 0913 september 

  • Start BPV en lessen volgens rooster 

Voorbereiding 

Houd hiervoor, maar ook voor andere informatie de mail goed in de gaten. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het komende schooljaar neem dan een kijkje op mboutrecht.nl/startschooljaar. Leermiddelen moeten voor aanvang van het schooljaar in het bezit zijn en kunnen besteld worden via Studers.nl. 

BPV 

De BPV start in de week van 9 september. Zorg dus dat je hiervoor alles geregeld hebt. Denk hierbij aan je opleiding- /profielstage en je keuzedeel stage, en denk aan je POK aanvraagformulier om deze digitaal aan te vragen. 

De aanvraag van de POK moet voor het begin zijn aangevraagd. Zorg dus dat je alles geregeld hebt. Gelopen stage uren tellen pas mee wanneer er een ondertekend POK is ingeleverd bij de opleiding.  

Tot vrijdag 6 september, 

 

Coaches 2e leerjaar 

Namens team Sportacademie Utrecht

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

Sportacademie Utrecht

Grebbeberglaan 11
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Sportacademie Utrecht