Corona maatregelen

De veiligheid van jou en onze docenten staat voorop. Voor de plaatsingsdagen die op school plaatsvinden hebben we de volgende maatregelen genomen, we volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM:   

  • In onze gebouwen staan desinfecterende middelen, bij binnenkomst moet je eerst je handen desinfecteren. We zorgen voor looproutes en maatregelen zodat we met elkaar 1,5 meter afstand kunnen houden en alle hygiënemaatregelen kunnen opvolgen. 
  • Het kabinet vraagt studenten om zoveel mogelijk met de fiets te komen of met de auto. Als jij nog geen rijbewijs en/of auto hebt is dat lastig. Maar misschien kun je vragen of één van je ouders/verzorgers je kan brengen en anders kun je natuurlijk met het OV komen (wanneer je met het OV komt is het dragen van een mondkapje verplicht). De parkeerplaatsen rondom onze locaties zijn voor iedereen toegankelijk.  
  • Ben je verkouden of is één van de huisgenoten benauwd en/of koortsig? Dan vragen wij je om niet naar de plaatsingsdag te komen. Alleen samen kunnen we zorgdragen voor ieders veiligheid en gezondheid. 

Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Programma eerste lesweek

Aankondiging schooljaar 2020-2021 3e jaars

INFO FILMPJE ACTIVITEITEN DAG 4 SEPTEMBER

Check het info filmpje

Vrijdag 4 september start de opening van het schooljaar 2020-2021 voor de derdejaars studenten. We starten om 10.30 uur met de klas bij Down Under in Nieuwegein. Je zal op gevangen worden door de coaches uit het 3e leerjaar. Je krijgt een uitdagend (water) programma en je maakt kennis met je coach en je klas. Daarnaast zie je alle 3e jaars en krijg je de gelegenheid om terug te kijken op de vakantie en uiteraard om vooruit te kijken richting het behalen van je diploma.

Tijdens de activiteiten bij Down Under kan je nat worden dus vergeet niet om zwemkleding mee te nemen.

Het programma loopt van 10:30uur tot 13:30uur.

Down Under, Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein

Fijne vakantie en tot 4 september!

BPV

Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk een stage plek gaat zoeken Klik hier om te zoeken verder is het van belang dat je voor dit bedrijf je Praktijkovereenkomst (POK) invult en opstuurt naar: bpvbureau.sportacademie@mboutrecht.nl

POK formulier uitprinten Klik hier voor je POK formulier

Hieronder de BPV tabel, hier kun je zien op welke dagen er stage momenten zijn ingepland

BPV Tabel (stage momenten)

Het doel is om dit voor de vakantie te regelen, zodat je als het schooljaar start gelijk met stage lopen kunt beginnen en praktijk ervaring op gaat doen.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur bereikbaar.

Locatie

Sportacademie Utrecht

Daltonlaan 500
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Sportacademie Utrecht