Terug

Verkoper

Welkom!

Docenten van Retail & Commercie heten je alvast van harte welkom bij MBO Utrecht. Check onderstaande video.

Centrale intake en Plaatsingsdag

Heb jij je in (of net voor) de zomervakantie aangemeld voor de opleiding? Dan nodigen wij je uit voor de Centrale Intakedag op woensdag 25 augustus. Je krijgt per mail een uitnodiging, daar staat ook in hoe laat we jou verwachten.

Heb je de eerste plaatsingsdag gemist of ben je geplaatst na de Centrale Intake? Dan verwachten wij je bij ons op school voor de plaatsingsdag op vrijdag 27 augustusOp deze pagina kun je vinden waar en hoe laat je wordt verwacht.

Heb je vragen over de Centrale Intake of plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51. Kun je niet aanwezig zijn, dan horen we dat graag van tevoren.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Ik was bang voor de overgang van middelbare school naar mijn mbo-opleiding. Gelukkig hielp MBO Utrecht hier goed in, waardoor de overgang er fijner voelde.

Daniël,student

Introductieweek

De eerste introductiedag is op maandag 30 augustus om 10:00 uur op de Daltonlaan 200 en zal duren tot 15:00 uur.

Tijdens de introductie maak je kennis met jouw groep, andere medestudenten en met je studieloopbaanbegeleider (mentor). Dit doen wij tijdens diverse actieve en gezellige kennismakingsactiviteiten. Daarnaast leer je ook de opleiding kennen en regelen wij de praktische zaken zodat je een goede start kunt maken bij ons op school. Het is van belang dat je de beschikking hebt over een laptop en dat al jouw leermiddelen besteld zijn (boeken, licenties, etc.). Mochten er problemen zijn met het aanschaffen van boeken/laptop, bespreek dit dan tijdens de introductieweek met jouw studieloopbaanbegeleider.

Let op: vergeet je laptop op maandag 30 augustus niet mee te nemen.

De overige introductiedagen staan gepland op 31 augustus en 2 september, dus houd deze alvast vrij in je agenda. Op 30 augustus ontvang je meer informatie over andere introductiedagen.

Eerste lesweek

Jouw eerste lesdag start op maandag 6 september. Het rooster van deze week ontvang je nog.  

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie