Terug

Verkoper

Welkom!

Wat leuk dat je komt studeren bij MBO Utrecht. Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar.

Let op nieuwe opleidingsnaam: Retailmedewerker.

Plaatsingsdag

Tijdens de plaatsingsdag kom je met een klein groepje studenten op school kijken. Je maakt kennis met een aantal van onze docenten, je krijgt een rondleiding door het gebouw en informatie over bijvoorbeeld de start van het schooljaar of je stage. Daarnaast kijken we of je studentdossier volledig is, denk hierbij aan je ID, vooropleiding, foto voor je schoolpas en een ondertekende onderwijsovereenkomst.  

Op deze pagina kun je kijken wanneer de plaatsingsdag van jouw opleiding is. Je krijgt een e-mail waarin staat op welke tijd wij jou hebben ingepland.  

Vragen
Heb je vragen over de plaatsingsdag? Of kun je niet aanwezig zijn op de plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51.  

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Ik was bang voor de overgang van middelbare school naar mijn mbo-opleiding. Gelukkig hielp MBO Utrecht hier goed in, waardoor de overgang er fijner voelde.

Daniël,student

Introductieweek

Bijna is het zover; de eerste dag van de rest van jouw carrière, bij ons op de afdeling! Fijn dat je bij ons komt studeren.    

Wij starten dinsdag 23 augustus om 11.00 uur op de Daltonlaan 200 in Utrecht. Het is belangrijk dat je je LAPTOP meeneemt en dat je rekening houdt met de boeken en licenties op de site van Studers. 

De eerste week van je opleiding is een introductieweek. Daarin maak je kennis met jouw klas. Elke klas bestaat daarnaast uit kleinere groepjes medestudenten waarmee je samen een leerteam vormt. In de introductieweek maak je ook kennis met jouw leerteam en leerteamcoach.  

Bovendien ga je aan de slag om jouw persoonlijke licenties te activeren, we laten je zien welke sites belangrijk zijn om informatie over de opleiding op te kunnen zoeken en je krijgt je rooster. 

Het programma voor de introductieweek ontvang je de eerste dag op dinsdag 23 augustus. In het programma zijn diverse kennismakingsactiviteiten opgenomen waaronder ook een buitenactiviteit. 

Eerste lesweek

Jouw eerste lesdag start op maandag 29 augustus. Het rooster van deze week ontvang je nog.  

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie