Terug

Verpleegkundige versneld Rivas

  • Leerjaar 1
  • Niveau 4
  • Niveau 4
  • Leerjaar 1

Leermiddelen

De leermiddelen (boeken en licenties) worden via de werkgever aangevraagd. Wij werken hiervoor samen met Studers. Meer informatie over de leermiddelen kun je opvragen bij je werkgever. Klik hier om naar de site van Studers te gaan.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht (Rivas Zorgacademie) werken we met een laptop. We gaan ervan uit dat je tijdens de lesdagen in het bezit bent van een laptop.

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende, maar sommige opleidingen stellen aanvullende eisenCheck aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Introductieweek

De opleiding start in week 36, de eerste 2 weken volg je 2 dagen per week les.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

Zorgacademie Rivas

Lingesteijnplantsoen 20
Leerdam


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Zorgacademie Rivas