Plaatsingsdagen

Op vrijdag 5 juli hebben we in de middag de plaatsingsdag. Tijdens deze middag wordt er een foto gemaakt voor je schoolpas, krijg je je boekenlijst, en krijg je meer informatie over de start van het schooljaar.

In de middag zijn er ook eerstejaars studenten aanwezig om je meer informatie te geven over de opleiding. Je kan hen al je vragen stellen!

Je krijgt van MBO Utrecht vanzelf een uitnodiging voor de plaatsingsdag.

Ga je Leergang Spectrum doen, dan kom je om 14:45 uur.

Kan je die dag niet komen? In de week van 26 augustus organiseren we nog een plaatsingsdag.

Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Binnenkort vind je op de site van Studers de boekenlijst.

In dit filmpje zie je hoe je de boeken kan bestellen.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen.

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende, maar sommige opleidingen stellen aanvullende eisenCheck aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Introductieweek

Tijdens de introductieweek ga je op een leuke manier kennis maken met elkaar. Het specifieke programma wordt later pas bepaald.

Het was fijn om tijdens de introductieweek mijn klasgenoten te leren kennen voordat we aan de eerste echte schoolweek begonnen.

Melanie, student

Programma eerste lesweek

Tijdens de introductieweek krijg je meer informatie over je eerste lesweek.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

Utrechtse Zorgacademie

Australiëlaan 23
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Zorgacademie