Stem nu op onze MBO Utrecht uitblinker: Sandra

Dit jaar heeft MBO Utrecht Sandra Donker uitgeroepen tot Uitblinker van 2016. Sandra zit in het vierde jaar van de opleiding Middenkader Engineering bij de Academie voor Techniek en loopt op dit moment stage bij Van der Vegt in Bleskensgraaf.
“Dat ik de nieuwe Uitblinker van MBO Utrecht ben… Ik geloofde het pas toen ik bloemen en gebak in mijn handen kreeg. Het is een eer dat ik ben gekozen. Echt een teken dat ik iets goed doe. Ik ben benieuwd hoe mijn klasgenoten en familie gaan reageren. Mijn ouders zijn supertrots. Aan alle aandacht die er bij komt kijken moet ik nog wennen, maar het is echt een super ervaring,” zegt de 20-jarige studente uit Papendrecht.

Succes is een keuze
“Ik loop stage als tekenaar, iets vanaf het ontwerp zien groeien, dat is gaaf om te zien! Van der Vegt maakt alles wat met staal te maken heeft. Van staalconstructies tot hekwerken en stalen puien. Ieder project is anders en niets is standaard. Er zijn geen problemen, alleen uitdagingen, dat principe spreekt mij aan. Er is ooit tegen mij gezegd: succes is een keuze. Die zin is me altijd bij gebleven als je ergens hard voor werkt lukt het ook,” zegt Sandra Donker.

Landelijke Uitblinker
Van 5 september tot en met 9 november kun je op Sandra stemmen via de website van Dit is mbo. Op deze pagina vind je ook meer informatie over Sandra. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de eindbeoordeling. Uit de tien Uitblinkers met de meeste stemmen kiest de vakjury een top drie. Daarnaast kiest Dit is mbo nog één student uit die alsnog mee mag doen met de finale. Deze studenten mogen zich op 24 november tijdens het Uitblinkersgala presenteren. Hierbij kiest de jury een Landelijke Uitblinker op basis van presentatie, performance, uitstraling en overtuigingskracht. De winnaar is een jaar lang Landelijke Uitblinker mbo en ontvangt €2500,- die hij of zij mag uitgeven aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Stem op Sandra
Wil jij dat Sandra doorgaat naar de volgende ronde en kans maakt op de titel ‘Landelijke Uitblinker 2016’? Stem dan nu op Sandra via bit.ly/stemopsandra.

sandra donker uitblinker MBO Utrecht

Deel deze pagina: