Student van MBO Utrecht loopt stage bij Resto van Harte

Een student van de Academie voor Welzijn loopt stage bij Resto van Harte, een restaurant gelegen in de wijkkanaleneiland.

Resto Van Harte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en biedt een plek in de wijk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Dat is hard nodig, want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam.

Resto van Harte

Op 34 locaties in het land organiseert Resto VanHarte lekkere en betaalbare driegangendiners voor wijkbewoners met diverse achtergronden. Iedereen is welkom! De gemeenschappelijke eettafel is bij uitstek de plek om met elkaar in contact te komen en iets te ondernemen.

Regelmatig schuift de wijkagent, huisarts of beweegcoach aan om te vertellen over activiteiten in de wijk. Zo brengt Resto VanHarte mensen met elkaar in contact en dynamiek in de wijken.De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken. Aan hen biedt Resto VanHarte inspiratie tot zelfontplooiing en kansen op weg naar een actieve rol in de samenleving. Dankzij hun inzet en de bijdrage van donateurs, de overheid en bedrijven zet Resto VanHarte jaarlijks bijna 120.000 maaltijden op tafel.

 

Deel deze pagina: