Geld inzameling SR door studenten Event Academie en Zorg Academie

Serious Request

Donderdag 20 december zijn de studenten op pad gegaan om geld in te zamelen voor Serious Request. Met allerlei ludieke acties is er totaal € 9012,78 opgehaald. Een bedrag waar we ontzettend trots op zijn.

Tik ´m aan actie

Een groep studenten is om 06:00 uur vertrokken om zoveel mogelijk NS stations op de foto te zetten. De stations leverden een bedrag op van ruim € 1000,-

Kerstbal actie

Ook zijn er studenten de Utrechtse binnenstad in gegaan om een kerstbal te ruilen tegen zoveel mogelijk waardevolle producten, die daarna geveild werden. Van zeepjes, dvd´s, tassen, schoonheidsproducten tot een make up box. De veiling heeft ruim € 440,- opgeleverd.

Tankstation de Haan in Groenekan

Niet alleen treinreizigers, maar ook autorijdend Nederland heeft een flinke bijdrage geleverd voor Serious Request. Studenten hebben automobilisten geholpen met het tanken en hebben hiermee € 750,- opgehaald. De eigenaar van De Haan in Groenekan heeft daar bovenop nog € 250,- gedoneerd.

Andere acties

Verder hebben de studenten een DVD gemaakt die verkocht is op een kinderdagverblijf. De opbrengst bedraagt ruim € 1000,-. Daarnaast hebben docenten en studenten van de andere locaties van MBO Utrecht ruim € 350,- gesponsord.

Naast bovenstaande acties, zijn er nog veel meer ludieke acties opgezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Serious Request. De cheque wordt morgen aangeboden bij het Glazen Huis. “Een hele bijzondere ervaring voor onze studenten”, aldus een van de docenten.

Namens alle studenten en docenten bedanken wij iedereen voor zijn of haar bijdrage.

Voor foto’s en ervaringen van de studenten, kijk op www.event-lab.nl.

Wil jij volgend jaar ook mee doen met deze gave acties voor Serious Request? Schrijf je dan nu in voor één van onze MBO opleidingen.

Deel deze pagina: