Studenten van MBO Utrecht bereiken de finale van de Skills vakwedstrijden

De afgelopen twee weken gingen zes studenten van MBO Utrecht de strijd aan met andere mbo’ers tijdens de kwalificatiewedstrijden van Skills. Maar liefst vier studenten verdienden hier een ticket voor het NK! 

Loes Koenen  en Janine van der Vliert van de opleiding Verpleegkunde beten de spits af op 18 januari in Arnhem. Zij behaalden een tweede en derde plaats. Loes behaalde daarmee de finale en Janine viel helaas net af.

Shirley van Rijswijk, student van de opleiding onderwijsassistent moest zich, vanwege ziekte, afmelden voor de kwalificatie op 20 januari.

Op donderdag 26 januari was het voor vier studenten van MBO Utrecht het moment van de waarheid. Stan Vermeulen en Monique Huiveneers van de Eventacademie reisden af naar het Arcus College in Heerlen. Zij leverden daar fantastisch werk af en verdienden beide een ticket voor de finale. Ook waren Anne den Hartog en Tatma Ozcelik van de opleiding Verzorgende IG in Heerlen om daar een ticket te bemachtigen voor het NK. Anne verdiende daarmee een finaleplek.

De kwalificatiewedstrijd voor studenten Tom Huilberts en Lisa Robberse in de richting Marketing, Sales en Communicatie ging niet door vanwege te weinig deelnemers. Tom en Lisa mogen zich daarom bewijzen tijdens de Nationale finale.

Wij zijn super trots op onze studenten en wensen hen veel succes en plezier tijdens het Nationaal Kampioenschap!

De nationale finale, ook wel Skills The Finals genoemd, vindt plaats van 16 t/m 18 maart 2017. Tijdens dit evenement strijden de finalisten om te bepalen wie zich nationaal kampioen mag noemen in zijn/haar vakgebied. Tientallen beroepen zijn vertegenwoordigd bij de eindstrijd van Skills Heroes. Denk aan schilders, kappers, timmermannen, koks, verpleegkundigen, patissiers en een heleboel andere inspirerende vakmensen.

 

Loes Koenen event Anne

Deel deze pagina: