Studenten MBO Utrecht strijden om titels bij Skills Heroes

Nog maar kort na de fantastische prestatie van Verpleegkunde studente Nelleke Elskamp op het EK in Zweden is het tijd voor een nieuwe editie van Skills Heroes. Elf studenten van verschillende academies van MBO Utrecht gaan de strijd met andere mbo’ers aan.  

De studenten van MBO Utrecht werden op verschillende manieren geselecteerd. Een aantal studenten werd geselecteerd door hun docenten, terwijl andere opleidingen voorrondes hebben georganiseerd om een kandidaat te vinden.

    • Tom Huilberts en Lisa Robberse gaan op vrijdag 20 januari 2017 de strijd met mbo-studenten uit heel Nederland aan op het gebied van Marketing, Sales en Communicatie. De kwalificatiewedstrijd wordt gehouden bij Rijn IJssel in Arnhem.
    • De Event Academie vaardigt studenten Stan Vermeulen en Monique Huiveneers af naar de kwalificatiewedstrijd in Heerlen op het Arcus College op donderdag 26 januari.
    • Shirley van Rijswijk, student van de opleiding onderwijsassistent doet mee aan de kwalificatiewedstrijd op vrijdag 20 januari 2017 op het Albeda College Rotterdam.
    • Uit de voorronde bij de opleiding verpleegkunde kwamen twee winnaressen naar voren. Loes Boelens en Janine van de Vliert zijn de kandidaten die zich in de strijd gaan mengen voor de titel bij Rijn IJssel in Arnhem op woensdag 18 januari 2017!
    • De studenten van de opleiding Verzorgende IG Anne den Hartog en Tatma Ozcelik vertegenwoordigen MBO Utrecht bij de kwalificatiewedstrijd op het Arcus College in Heerlen op donderdag 26 januari 2017.

De winnaars van de kwalificatiewedstrijden nemen vervolgens deel aan het Nationaal Kampioenschap en strijden daar om de titel Nationaal vakkampioen. Aan het einde van het jaar vinden de Worldskills wedstrijden plaats in Abu Dhabi.

Skills heroes MBO Utrecht

Deel deze pagina: