Studeren, stagelopen, surfen en Skills

“Als ik surf, kijk ik waar de stroming mij brengt. Die totale vrijheid op het water, nergens aan denken en ontspannen. Surfen is mijn grote passie.”

Die relaxte levenshouding neemt Stan Vermeulen (21 jaar, Amsterdam) in de rest van zijn leven mee, dus ook bij zijn studie en stage. Hij won in maart een bronzen medaille bij Skills Heroes. “Het is een hele ervaring om drie dagen mee te doen aan een vakwedstrijd. Het is gezellig en je leert veel nieuwe mensen kennen.” 

Drie jaar geleden zocht ik een praktijkgerichte beroepsopleiding die me aansprak. Dat vond ik bij de Event Academie in Utrecht. Als Medewerker evenementen leer je alles wat met evenementen te maken heeft. Door de goede zorg van gezellige docenten met veel ervaring kan je ver komen.

Voor mij is geluk belangrijk, dit ervaar ik door veel plezier te hebben bij alles wat ik doe. Ook heb ik altijd geweldige vrienden en mensen om mij heen die bijdragen aan mijn geluk.

Momenteel loop ik een aantal maanden stage bij Dirk Scheele Producties in Amsterdam. Dit is een kantoor dat de voorstellingen, promotie, opnames en nog veel meer voor Dirk Scheele regelt. Het is leuk en leerzaam. De ultieme combi!

Deel deze pagina: