Door de studiekeuzecoach weet ik nu beter wat ik wil

“Ik was net voor het laatst bij de studiekeuzecoach op de Columbuslaan. Door mevrouw Babur-Cavsoglu weet ik nu wat ik wil en wat ik leuk vind. Ik heb me aangemeld bij het Grafisch Lyceum in Utrecht,”zegt Evan Schriekenberg.

De 18-jarige eerstejaars uit Driebergen-Rijsenburg stopte in maart officieel met de opleiding Middenkader Bouwkunde en infra (met het Keuzedeel Makelaardij). “Ik kwam er vorig jaar achter dat deze studie niet bij mij past. Daarom begon ik na de Kerstvakantie met een kort traject bij een van de studiekeuzecoaches.”

Oriëntatietoets
Hij deed een Beroepentest die hij samen met de studiekeuzecoach uitwerkte en besprak. Daarna ging Evan Schriekenberg zelf flink aan de slag. “Ik heb me goed georiënteerd, wist wat ik wel en niet wilde en ging naar meerdere Open Dagen. Gelukkig ben ik erachter gekomen waar mijn interesses liggen,” zegt de student. Hij begint na de Zomervakantie met zijn nieuwe studie.

Weet jij ook nog niet welke opleiding het best bij jou past? Kom naar onze Open Dag en ga in gesprek met een van onze studiekeuzecoaches. Zij helpen je graag!

Deel deze pagina: