Succesvolle afsluiting Rabobank Carrière Coaching

Nuttig, interessant, veel van geleerd: er klinken donderdag 2 juni alleen maar positieve geluiden tijdens de eindbijeenkomst van Rabobank Carrière Coaching. De afgelopen maanden voerden studenten van MBO Utrecht gesprekken met Rabobank-medewerkers over hun loopbaan en carrière.

Op de afsluiting van het succesvolle traject komt duidelijk naar voren dat zowel de studenten als de coaches een leerzame periode achter de rug hebben. “Zonder Rabobank Carrière Coaching zou ik nog steeds moeite hebben om mezelf te laten zien,” vertelt één van de studenten. “Het heeft me erg geholpen met hoe ik dingen moet afhandelen en hoe ik het beter zou kunnen doen.”

Naast goede gesprekken en hulp bij het opstellen van een CV en motivatiebrief, hebben een aantal studenten een stage overgehouden aan Rabobank Carrière Coaching. De coaches geven een unieke inkijk in het bedrijfsleven en dat wordt als zeer waardevol gezien door de student. Andersom is het voor de coach goed te helpen bij de ontwikkeling van de kwaliteiten van deze jonge mensen.

Wilt u meer informatie over Rabobank Carrière Coaching? Neem contact op met Marlies van Maanen, projectleider MBO Utrecht, via telefoonnummer 06 – 25 00 95 23 of per e-mail via m.van.maanen@mboutrecht.nl.

Deel deze pagina: