Talent van de maand april bij Economie en ondernemen

Op maandag 3 april maakte MBO Utrecht een nieuw Talent van de Maand bekend. De feestelijke uitreiking was bij de opleiding Medewerker Administratie (niveau 2) op Australiëlaan 23. “Ik voel me jarig en in het zonnetje gezet. Wat een leuke verrassing,”zegt de 18-jarige Djiena Raghoenath uit Nieuwegein.

Bijzonder

“Elke maand kijken we welke student/ klas bijzonder is bij MBO Utrecht. We vinden het belangrijk dat onze studenten uitstijgen boven onze verwachtingen. Dat ze laten zien dat ze net iets meer kunnen dan verwacht. Djiena is Talent van de maand april, omdat zij zich in korte tijd enorm heeft ontwikkeld. Ze staat altijd klaar om anderen te helpen en is erg gemotiveerd om haar opleiding af te maken,”zei Margreet Rookmaker (voorzitter College van Bestuur). De student kreeg een oorkonde, beker en een cadeaubon. Daarna was het de hoogste tijd voor taart en een klassenfoto.

Superleuk

Het Nieuwe Talent van de Maand april is verrast dat ze de prijs heeft gekregen. “Ik kreeg zulke leuke reacties van iedereen. Ze vinden het echt superleuk voor mij. Zelf had ik nooit verwacht dat ik bij MBO Utrecht op niveau 2 toegelaten zou worden. Als ik mijn diploma heb, wil ik volgend jaar door met niveau 3. Ik doe deze opleiding, omdat ik later in de bedrijfsadministratie wil werken, bij een bank of zo,”zegt Djiena Raghoenath.

Versnelde opleiding

Uiteraard is Studie Loopbaan Begeleider (SLB’er) Bilal Adardor heel trots op de student.“Wij zijn allemaal heel blij voor haar, ze verdient dit. Djiena is ingestroomd met niveau 1, maar uit de testen bleek dat ze veel meer kon. We hebben haar direct toegelaten in klas AM2C. Dit is een doorstroomklas. Met deze versnelde opleiding kan ze haar niveau 2-diploma in één jaar halen. Ze is een doorzetter, altijd gemotiveerd. Ga vooral zo door,”zegt Bilal Adardor.

Uitblinken

In maart 2016 koos MBO Utrecht voor het eerst een Talent van de Maand. Elke maand halen we een student van één van onze opleidingen naar voren. Dit gebeurt als zij op een bijzondere manier uitblinken.

Talent van de maand, mbo utrecht

Deel deze pagina: