Talent van de Maand juni bij Helpende Zorg en Welzijn

MBO Utrecht heeft er weer een nieuw Talent van de Maand bij. Dit keer was de feestelijke uitreiking op woensdag 14 juni bij de opleiding Dienstverlening, Helpende Zorg en Welzijn op de Columbuslaan.
Onder applaus van klas YWHW1B kreeg eerstejaars Abir El Khattabi de prijs overhandigd.“Ik vind het geweldig dat ik deze prijs krijg. Dit is een mooie herinnering voor later,”zei de 17-jarige studente uit Utrecht.

Enthousiast
“Wij vinden het bij MBO Utrecht heel belangrijk dat jullie een vak leren, je ontwikkelen en dat jullie uitstijgen boven jezelf en andermans verwachtingen. Elke maand kijken we welke student/ klas bijzonder is bij ons. Abir is Talent van de Maand juni, omdat zij met kop en schouders boven anderen uitsteekt. Jij bent enthousiast, hulpvaardig en je hebt altijd plezier in wat je doet. Deze kanjer deed het heel goed op haar BPV door haar positieve houding en inzet. Ze is een ambassadeur voor MBO Utrecht,”zei Margreet Rookmaker (voorzitter College van Bestuur). Daarna kreeg de student een oorkonde, beker en cadeaubon. Na het maken van een klassenfoto waren er lekkere hapjes in het feestelijk versierde lokaal.

Leuke reacties
Het Nieuwe Talent van de Maand juni vindt het leuk dat ze in het zonnetje wordt gezet. Ze kreeg leuke reacties uit haar klas en haar ouders waren heel trots op haar.“Mijn moeder is mijn grootste voorbeeld. Zij zegt altijd: als je goed met anderen omgaat, zijn ze ook goed voor jou. Eén team, één taak, samen sta je sterk, daar geloof ik in,”vertelt Abir El Khattabi.

Een ster
Studie Loopbaan Begeleider (SLB’er) Henna Misran-Vrede is trots op de student.“Abir is een voorbeeldige student. Zij is vriendelijk, beleefd en leeft mee met klasgenoten die het moeilijk hebben. Ook staat ze altijd klaar om anderen te helpen. Op haar BPV op de Da Costa basisschool was zij de rechterhand van haar praktijkbegeleider. Ze ging goed met de leerlingen om en haar opdrachten zijn altijd op tijd af en in orde. Abir is een mensenmens en daarom een ster bij de opleiding Dienstverlening, Helpende Zorg en Welzijn,”zegt Henna Misran-Vrede.

Bijzonder
In maart 2016 koos MBO Utrecht voor het eerst een Talent van de Maand. Elke maand halen we een student van één van onze opleidingen naar voren. Dit gebeurt als zij op een bijzondere manier uitblinken.

Deel deze pagina: