Talent van de maand maart bij Entree opleiding

Op vrijdag 10 maart maakte MBO Utrecht weer een nieuw Talent van de Maand bekend. Dit keer was de feestelijke uitreiking bij de Entreeopleiding (niveau 1) op de Columbuslaan. Onder applaus van haar klas ging de prijs naar de 17-jarige Saba Javed uit Utrecht.

Trots op hele klas
“Jullie mogen vandaag heel erg trots zijn op wat jullie met elkaar hebben bereikt, want deze prijs is voor de hele klas. Als je een droom hebt waar je in gelooft, dan kan die uitkomen. We hebben Saba gekozen als nieuw Talent van de maand maart voor heel MBO Utrecht,”zei Margreet Rookmaker (voorzitter College van Bestuur). Daarna kreeg de student een oorkonde, beker en een cadeaubon.

Doorzetter
De student is nu zes jaar in Nederland. Eerst volgde zij praktijkonderwijs bij het Fortura College. Daarna kwam ze in september 2016 bij de Entreeopleiding van MBO Utrecht. “Ze meldde zich bij ons aan omdat ze door wil leren. Saba kan meer aan dan niveau 1. Ze is behulpzaam, een doorzetter, werkt goed samen met anderen en heeft veel praktijkervaring opgedaan in het verleden. Ook laat ze zien dat ze het alleen aan kan. Ik ben ontzettend trots op je! Veel succes met je vervolgopleiding, jij komt er. Een applausje voor Saba,”riep Hind Krai, SLB’er en docent Burgerschap tegen haar klas.

Leuke docent!
Saba Javed is blij met de prijs. “Mijn Nederlands is door deze Entreeopleiding een stuk beter geworden. Iedereen helpt me en we kunnen samen goed met elkaar opschieten. Er hangt een goede sfeer in onze klas en de docent is leuk. Mevrouw Krai heeft mij op school zo goed geholpen, ze maakt altijd tijd voor ons. Ik heb geen idee wat ik over vijf jaar doe. Daar heb ik nog niet over nagedacht, als ik maar een goede baan heb,” vertelt het Nieuwe Talent van de Maand.

Bijzonder
In maart 2016 koos MBO Utrecht voor het eerst een Talent van de Maand. Elke maand halen we een student van één van onze opleidingen naar voren. Dit gebeurt als zij op een bijzondere manier uitblinken.

Deel deze pagina: