Tweede lichting studenten aan het Warade leren, behaalt diploma

Afgelopen week hebben 13 studenten hun diploma gekregen voor de eenjarige opleiding helpende zorg en Welzijn die wordt gegeven bij Warande in Zeist. ‘Het Warande leren’ is een onderwijsconcept volgens het model van meester-gezel-leerling. Leerlingen lopen stage én gaan naar school in het leerbedrijf. Een docent is dagelijks aanwezig en geeft les in een speciaal voor de leerlingen ingericht leerhome. De leerlingen krijgen de mogelijkheid hun opleiding af te ronden in een kansrijke omgeving met veel praktijkmogelijkheden. In oktober zullen nog 2 studenten opgaan voor hun diploma.

De meeste studenten die hun diploma hebben behaald voor deze niveau 2-opleiding gaan door naar niveau 3 Verzorgende Individuelen Gezondheidszorg en naar PW. Vier studenten kiezen ervoor om te gaan werken waarvan twee bij Warande in de flex-poule.

Afgelopen jaar was het tweede jaar van Het Warande Leren. Gezien de positieve reacties start komend schooljaar een nieuwe groep. In deze groep zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Kijk snel of het Warande leren iets voor jou is en schrijf je vandaag nog in!

warande-leren-mboutrecht

Deel deze pagina: