Uitblinkers 2015

Dit jaar doet MBO Utrecht opnieuw mee aan de landelijke verkiezing van de Uitblinker. Na het succes van vorig jaar (Rosa Lens van de Dansacademie haalde de top 10) gaan we nu voor de winst!

Daarom is het selectieproces van de uitblinkers in volle gang. Bij een Uitblinker moet je niet gelijk denken aan de student die de hoogste cijfers heeft gehaald. Een Uitblinker mbo heeft in zijn bbl-opleiding, of tijdens zijn of haar stage uitzonderlijk goed gepresteerd en is van grote betekenis geweest voor zijn of haar leerbedrijf. Dit jaar zijn er 6 deelnemers binnen MBO Utrecht geselecteerd.

Tijdens een interne Scholingsdag voor medewerkers op 7 april zullen deze kandidaten middels een presentatie hun verhaal vertellen. Aansluitend zal er door medewerkers worden gestemd. De student met de meeste stemmen zal meedoen aan de landelijke verkiezing van de mbo Uitblinker van schooljaar 2015/2016. Spannend dus!

Meer informatie over de verkiezing vind je op de website van Dit Is MBO.

Wil je meer weten over de deelnemers, kijk dan hier. We hebben nog niet alle deelnemers gesproken, de rest van de interviews volgen later. Houd de website in de gaten! 

Deel deze pagina: