Verrassende eindvoorstelling ‘Hotel’ van de Utrechtse Dansacademie

Kom jij ook op 20 juni of 21 juni naar theater de Kom in Nieuwegein? De Eindjaarsvoorstelling van de Utrechtse Dansacademie is echt de moeite waard om langs te komen. Het optreden overstijgt het niveau van een schoolvoorstelling. De dansers laten op het podium het beste van zichzelf zien.

 

Talenten uit eigen huis
De voorstelling heeft voor ieder wat wils, belooft Maartje Terpstra van Lanen, opleidingscoördinator bij de Utrechtse Dansacademie. Het avondvullend programma is gevuld met choreografieën van talenten uit eigen huis, onder wie Bart Sluis, Ester Prijs, Ilona ter Meer, Remy Vetter (van So You Think You Can Dance) en Maartje Terpstra van Lanen. Er doen dit jaar in totaal 74 studenten aan de twee avondvoorstellingen mee. Zij trainen op dit moment keihard om ‘Hotel’ zo goed mogelijk op de planken te brengen.

Geheimzinnig
“In een hotel kan je alles verwachten. Van bijzondere gasten en onverwachte werkzaamheden tot die geheimzinnige kamer13 die nooit bestaat. We willen de fantasie van het publiek prikkelen en ze meenemen in een verrassend verhaal. Het beloven stuk voor stuk prachtige optredens van onze talentvolle dansers te worden. Ze doen het gewoon superleuk! Het is ook een mooie synergie tussen het docententeam en de studenten. Je ziet op het podium onze grote gedeelde passie voor de dans. Kom kijken, het is echt een avond uit,” vindt de opleidingscoördinator.

Reserveren
De twee voorstellingen beginnen om 20.15 in de Kom, Stadsplein 6 in Nieuwegein. Kaarten zijn contant aan de kassa te koop voor €12,- of te reserveren via: info@utrechtsedansacademie.nlartikel-dansDe zaal is op beide dagen geopend vanaf 20.00 uur.

Deel deze pagina: