VMBO-decanen genieten van een Diner Pensant bij MBO Utrecht

Vmbo-decanen spelen een belangrijke rol in het oriëntatie- en keuzeproces van middelbare scholieren. Daarom zijn zij voor MBO Utrecht een belangrijke stakeholder. Een goede reden om decanen uit te nodigen voor een Diner Pensant.

Op donderdag 26 januari waren 23 decanen van verschillende vmbo-scholen in de regio Utrecht te gast op de Australiëlaan 25. Samen met het CVB, Onderwijsdirecteuren van MBO Utrecht en docenten en studenten van de verschillende academies genoten zij van een diner en bespraken zij belangrijke thema’s.

Het doel van de bijeenkomst was om relaties te versterken en om informatie uit wisselen om de overstap van vo naar mbo nog soepeler te laten verlopen. Zodat iedere student op de juiste plek terecht komt.

De gasten werden de hele avond goed verzorgd door studenten van de Entree-opleiding en van de opleiding Helpende zorg en welzijn. Ook genoten zij van muziek van HBA-student Banner Man in ‘t Veld.

Decanen en MBO Utrecht collega’s waren erg enthousiast over de avond, vol met lekker eten en goede inzichten. Een mooi begin van meer samenwerking tussen vo en mbo! Op naar meer mooie activiteiten en ontmoetingen.

Deel deze pagina: