Werken bij MBO Utrecht

Onze medewerkers zijn cruciaal voor talentontwikkeling en het bieden van toekomstperspectief aan onze studenten. De (beroeps)omgeving is dynamisch, dat verwachten we ook van onze medewerkers. De ontwikkeling van innovatief en excellent onderwijs begint bij alle medewerkers.

MBO Utrecht als werkgever

Onze medewerkers zien het persoonlijke karakter van het onderwijs als dé kracht van MBO Utrecht. Onze kleinschaligheid zorgt ervoor dat medewerkers zich gekend, herkend en veilig voelen.

MBO Utrecht biedt een veilige omgeving waarin je gezien en gekend wordt. Je mag bij ons zijn wie je bent en je bent echt onderdeel van onze community waarin waardevolle ontmoetingen plaatsvinden. Ontmoetingen met wederzijds respect, ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt en waar je wel of niet in gelooft.

Wij bieden medewerkers alle ruimte om ondernemend te zijn, grenzen te verleggen, kansen te zien en iets nieuws te creëren.

Wij werken met lerende teams en zijn voortdurende nieuwsgierig naar hoe het anders en beter kan. Het resultaat staat voorop. Gedreven en lerende teams zorgen in onze visie voor continue verbetering.

Gedreven en lerende teams zorgen in onze visie voor continue verbetering.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard hebben we de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Je valt als medewerker onder de CAO mbo. Dit betekent onder andere:

  • vakantietoeslag,
  • 13e maand,
  • een goede pensioenvoorziening bij ABP,
  • reiskostenvergoeding en
  • diverse verlofregelingen zoals ouderschapsverlof, zorgverlof en onbetaald verlof.

Daarnaast hebben we een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket zoals een

  • fietsregeling,
  • fitnessregeling,
  • collectieve ziektekostenverzekering en
  • fiscale uitruil van de reiskosten.

Tevens krijg je de beschikking over mobiele voorzieningen zoals laptop en mobiel.

Download hier de CAO mbo.

Ontwikkelmogelijkheden

Een leven lang leren. Daar staan we voor bij MBO Utrecht. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onder ander ons interne trainingsprogramma, externe cursussen of opleidingen. Ook kun je bijvoorbeeld je onderwijsbevoegdheid halen.

MBO Utrecht streeft ernaar dat elke medewerker de kans krijgt om internationale leer- en werkervaring op te doen. We faciliteren dat door beursaanvragen en partnerships met internationale onderwijsinstellingen. Docent Vera ging bijvoorbeeld op uitwisseling naar Amerika.

Vacatures

Actuele vacatures

Bekijk de vacatures bij MBO Utrecht op Meesterbaan

Open sollicitaties

Open sollicitaties worden momenteel niet in behandeling genomen of in portefeuille gehouden. Voor stagiaires van de lerarenopleiding staat hieronder altijd een open vacature online. Heb je een andere vraag over werken bij MBO Utrecht? Dan kunt je mailen naar: werken@mboutrecht.nl.

Aan de slag als startende docent?

Heb je onlangs je opleiding afgerond? Bij ons ben je van harte welkom als beginnende docent. Je wordt intensief begeleid middels een traject voor startende docenten. Je krijgt een buddy waarmee je kunt sparren. En uiteraard word je goed ingewerkt en ondersteund. Een ideale start van je loopbaan begin je bij ons!

Aan de slag als zij-instromer?

We zijn altijd op zoek naar mensen uit de praktijk! Denk jij wel er eens over om het onderwijs in te gaan maar heb je nog niet je bevoegdheid? Geen probleem. Bij ons krijg je de mogelijkheid dit te behalen.
Ook mensen met een PABO achtergrond zijn van harte welkom. Via een verkort traject kun je je bevoegdheid voor het mbo-onderwijs behalen.

Stagelopen

Het is ook mogelijk om je stage te lopen bij MBO Utrecht.