Werken bij MBO Utrecht

Onze medewerkers zijn cruciaal voor talentontwikkeling en het bieden van toekomstperspectief aan onze studenten. De (beroeps)omgeving is dynamisch, dat verwachten we ook van onze medewerkers. De ontwikkeling van innovatief en excellent onderwijs begint bij alle medewerkers.

Vacatures

MBO Utrecht als werkgever

Onze medewerkers zien het persoonlijke karakter van het onderwijs als dé kracht van MBO Utrecht. Onze kleinschaligheid zorgt ervoor dat medewerkers zich gekend, herkend en veilig voelen.

MBO Utrecht biedt een veilige omgeving waarin je gezien en gekend wordt. Je mag bij ons zijn wie je bent en je bent echt onderdeel van onze community waarin waardevolle ontmoetingen plaatsvinden. Ontmoetingen met wederzijds respect, ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt en waar je wel of niet in gelooft.

Wij bieden medewerkers alle ruimte om ondernemend te zijn, grenzen te verleggen, kansen te zien en iets nieuws te creëren.

Wij werken met lerende teams en zijn voortdurende nieuwsgierig naar hoe het anders en beter kan. Het resultaat staat voorop. Gedreven en lerende teams zorgen in onze visie voor continue verbetering.

Gedreven en lerende teams zorgen in onze visie voor continue verbetering.

Verhalen uit de dagelijkse praktijk

Bij MBO Utrecht geven we onderwijs kwalitatief goed onderwijs op een persoonlijke, ambitieuze en ondernemende manier. In onderstaande video’s geven Sanne en Omar een beeld over hoe het is om te werken bij MBO Utrecht.

Sanne Pieper is een ambitieuze docent en vertelt hoe MBO Utrecht haar ondersteunt in haar ambities.

Omar is conciërge en vindt het persoonlijke contact met studenten erg belangrijk. Bekijk hier hoe hij dat doet:

 

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard hebben we de arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Je valt als medewerker onder de CAO mbo. Dit betekent onder andere:

  • vakantietoeslag,
  • 13e maand,
  • een goede pensioenvoorziening bij ABP,
  • reiskostenvergoeding en
  • diverse verlofregelingen zoals ouderschapsverlof, zorgverlof en onbetaald verlof.

Daarnaast hebben we een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket zoals een

  • fietsregeling,
  • sportregeling,
  • bijdrage in de ziektekosten, en
  • fiscale uitruil van de reiskosten.

Tevens krijg je de beschikking over mobiele voorzieningen zoals laptop en mobiel.

Ontwikkelmogelijkheden

Een leven lang leren. Daar staan we voor bij MBO Utrecht. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onder ander ons interne trainingsprogramma, externe cursussen of opleidingen. Ook kun je bijvoorbeeld je onderwijsbevoegdheid halen.

MBO Utrecht streeft ernaar dat elke medewerker de kans krijgt om internationale leer- en werkervaring op te doen. We faciliteren dat door beursaanvragen en partnerships met internationale onderwijsinstellingen. Docent Vera ging bijvoorbeeld op uitwisseling naar Amerika.

Vacatures

Bekijk de vacatures bij MBO Utrecht.

Open sollicitaties

Open sollicitaties worden momenteel niet in behandeling genomen of in portefeuille gehouden. Voor stagiaires van de lerarenopleiding staat hieronder altijd een open vacature online. Heb je een andere vraag over werken bij MBO Utrecht? Dan kun je mailen naar: werken@mboutrecht.nl.

Aan de slag als startende docent?

Heb je onlangs je opleiding afgerond? Bij ons ben je van harte welkom als beginnende docent. Je wordt intensief begeleid middels een traject voor startende docenten. Je krijgt een buddy waarmee je kunt sparren. En uiteraard word je goed ingewerkt en ondersteund. Een ideale start van je loopbaan begin je bij ons!

Aan de slag als zij-instromer?

We zijn altijd op zoek naar mensen uit de praktijk! Denk jij wel er eens over om het onderwijs in te gaan maar heb je nog niet je bevoegdheid? Geen probleem. Bij ons krijg je de mogelijkheid dit te behalen.
Ook mensen met een Pabo achtergrond zijn van harte welkom. Via een verkort traject kun je je bevoegdheid voor het mbo-onderwijs behalen.

Stagelopen

Ben je geïnteresseerd in lesgeven op het mbo? MBO Utrecht staat open voor stagiairs van lerarenopleidingen.

MBO Utrecht staat voor goed, modern en ondernemend beroepsonderwijs waarbij werkervaring tijdens stages een belangrijke plek inneemt. Wij willen niet alleen onze eigen studenten met een goede dosis ervaring naar de arbeidsmarkt laten gaan, dit willen wij ook voor onze toekomstige collega’s die nu docent-in-opleiding (dio) zijn.

Binnen MBO Utrecht krijg je als dio de ruimte om je te ontwikkelen tot docent. Leren door mee te draaien met een opleidingsteam waarbij je betekenis geeft aan jouw vak binnen een beroepscontext. En als school leren wij van jouw frisse blik en nieuwe ideeën.

Volg je nu een lerarenopleiding en wil je ervaring in het mbo op doen? Spreekt kleinschaligheid en persoonlijke ontwikkeling je aan?
Stuur dan een e-mail naar schoolopleiders@mboutrecht.nl.