Zomerschool MBO Utrecht

Start jij na de zomervakantie met één van onze mbo-opleidingen? Wil je goed voorbereid starten? Kun jij extra lessen Nederlands, rekenen of Engels gebruiken? Of ben je student bij MBO Utrecht en heb je extra lessen Nederlands, rekenen of Engels nodig om succesvol door te studeren? Kom dan naar de Zomerschool van MBO Utrecht!

Wat is de Zomerschool?
Leerzaam, zomers en gezellig. Dat zijn de kenmerken van het afwisselende programma van de Zomerschool. De lessen Nederlands, rekenen en Engels zijn gevarieerd opgezet. Elke dag is anders, je krijgt een programma op maat op jouw niveau. In twee weken spijkeren wij je bij in Nederlands, rekenen of Engels, zodat je het
nieuwe schooljaar met een gerust gevoel begint. Je kunt kiezen tussen de combinaties Nederlands/rekenen of Engels/rekenen. Na afloop ontvang je een bewijs van deelname.

Wanneer?
De Zomerschool vindt plaats van maandag 17 tot en met vrijdag 28 augustus 2015 van 09.30 tot 15.30 uur

Kosten?
Inschrijven kost € 30, maar als je de Zomerschool helemaal afmaakt krijg je dit terug en is jouw Zomerschool gratis. In overleg met de docenten kun je voor een
deel jouw eigen programma samenstellen op basis van je sterke en minder sterke punten én jouw wensen.

Voor wie?
De Zomerschool is voor alle nieuwe studenten van niveau 3 en 4 van MBO Utrecht, maar ook voor studenten die al een opleiding bij ons volgen.

Interesse?
Wil je meer informatie of direct per e-mail een inschrijfformulier ontvangen? Bel tussen 10.00 en 15.00 uur. Bureau Aanmeldingen: 030 – 28 15 113 of stuur een email naar: aanmelden@mboutrecht.nl onder vermelding van Zomerschool 2015.

Deel deze pagina: