Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Voor de verschillende richtingen zijn verschillende boekenlijsten:

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Programma eerste lesweek

De 2e klassen, YT4BV2A, YT4BM2A, YT4BV2B, YT4BR2A en YT4BV2C hebben op maandag 31 augustus om 13.00 uur een TEAMS vergadering met de SLB docent. Hierin zal het introductieprogramma nader worden besproken en uiteraard worden uitgereikt.

Dinsdag 1 september excursie.
Woensdag 2 september gaan de studenten in kleine groepjes van 4-5 studenten een opdracht uitvoeren met betrekking tot Markante Utrechtse gebouwen.
Donderdag 3 september een externe activiteit en
Vrijdag 4 september om 11.00 uur contact met SLB docent waarin de ervaringen van de vorige dag worden besproken en alvast vooruit zal worden gekeken naar de komende les-periode.

Vragen? Wij helpen je graag!

Vragen

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur bereikbaar.

Locatie

Academie voor Techniek

Niels Bohrweg 121
Utrecht (vanaf september 2019)


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Techniek