Disclaimer

De content op deze website wordt met zorg samengesteld en geredigeerd. MBO Utrecht besteedt veel tijd en aandacht aan het zo actueel, veilig, toegankelijk en correct mogelijk houden van de site. Het kan onverhoopt voorkomen dat de content op deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

MBO Utrecht kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden content op deze website. Deze website verwijst soms door naar websites van externe organisaties en/of informatiebronnen. MBO Utrecht kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan horen wij dat graag via: info@mboutrecht.nl.

Beveiliging niet in orde? Meld het

Bij MBO Utrecht vinden we de veiligheid van onze systemen en bescherming van de informatie die we beheren belangrijk. We besteden daarom veel aandacht aan beveiliging van onze systemen. Bekijk hier ons responsible disclosure beleid.