Terug

Bouwkunde: architectuur, makelaardij en uitvoering

Welkom!
Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

  • Klik hier om naar de site van Studers te gaan als je hebt gekozen voor de richting Bouwkunde: architectuur, design en vormgeving.
  • Klik hier om naar de site van Studers te gaan als je hebt gekozen voor de richting Bouwkunde: management en makelaardij.
  • Klik hier om naar de site van Studers te gaan als je hebt gekozen voor de richting Bouwkunde: regulier en uitvoer.

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Terugkomdagen

Op dinsdag 31 augustus verwachten we je om 14:30 uur op de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. Deze dag staat in het teken van je terugkomst op school. 

Op woensdag 1 september gaan we op excursie. Deze dag geen bijeenkomst op school maar op pad! Waarheen? Lees hier de uitnodiging met daarin de tijden en locatie. 

Op donderdag 2 en vrijdag 3 september hebben we de kickoff van het project. 

Programma eerste lesweek

Na de terugkomdagen, opmaandag 6 septemberbeginnen we met het normale rooster. Vanaf dan moet je elke dag je laptop mee nemen en heb je je boeken nodig. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Techniek

Niels Bohrweg 121
Utrecht (vanaf september 2019)


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Techniek