Terug

Muzikant Dance

Welkom!

Nog even goed vakantie vieren en dan is het zo ver, dan starten jullie je opleiding bij de Herman Brood Academie. We hebben er weer heel veel zin in! Op deze pagina vind je alvast alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Ik vond mijn eerste jaar bij MBO Utrecht enorm leuk. Heel veel geleerd en ik ben gegroeid als persoon. Daarnaast heb ik mensen ontmoet waar ik tot op de dag van vandaag heel dankbaar voor ben.

Mick, student

Introductieweek

Volgende week is het dan zover, en zal je introductie week op dinsdag 31 augustus van start gaan. De introductieweek duurt tot en met vrijdag 3 september. Tijdens de introductie week zal je kennis gaan maken met al je mede studenten, studieloopbaan begeleider, studiecoördinator en andere docenten.

Op dinsdag 31 augustus 11:30 trappen we de introductie week af op de HBA. Je krijgt dan van je studieloopbaanbegeleider meer informatie over het aankomende studiejaar, je rooster, en nog wat meer uitleg over de introductieweek zelf.

Reken op een vol programma (zie rooster) van dinsdag t/m vrijdag met afsluitend op vrijdag middag een livestream van optredens van studenten artiest vanuit de dB’s.

Zorg ervoor dat je ID bij je hebt, en eten/drinken of geld om iets te kunnen kopen. Neem ook je laptop mee. En voor muzikanten: neem je instrument mee. 

Adres dB’s:
CAB-Rondom 100, 3534 BE Utrecht
CAB gebouw is het beste te bereiken via treinstation Zuilen. Vanuit daar is het 5 minuten lopen.

Programma eerste lesweek

Je eerste lesweek begint op maandag 6 september. Meer informatie hierover ontvang je tijdens de introductieweek. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Herman Brood Academie

Australiëlaan 23
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie