Terug

Allround medewerker IT systems and devices

Welkom!

Docenten van de ICT Academie heten je alvast van harte welkom bij MBO Utrecht. Check onderstaande video.

Plaatsingsdag

Heb jij de eerste plaatsingsdag gemist? Zet dan vrijdag 28 augustus in je agenda voor de online plaatsingsdag. Meer informatie ontvang je via de mail.

Heb je vragen over de centrale intake of plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51. Kun je niet aanwezig zijn, dan horen we dat graag van tevoren.

 

Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hierom naar de site van Studers te gaan.

In dit filmpje zie je hoe je de boeken kan bestellen.

Heb je financiële ondersteuning nodig? Het is mogelijk om extra financiële ondersteuning aan te vragen wanneer je jonger bent dan 18 jaar en start met een BOL-opleiding. Lees hier alles over schoolkosten en financiële ondersteuning.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen.

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Programma eerste lesweek

Jouw eerste lesdag is op woensdag 2 september. In verband met de huidige situatie hebben we een introductieperiode van twee weken gepland. In deze twee weken doen jullie verschillende kennismakingsactiviteiten en gaan jullie de laptop inrichten voor de lessen. Ook worden er voor de vakken rekenen, Nederlands en Engels nulmetingen gedaan. Deze nulmetingen worden gedaan om te bepalen of je vrijstellingen kan krijgen voor een van deze vakken of dat je in oktober al examen mag doen.

In de bijlage zie je de planning van de introductieweken.

Planning introductieweken eerste jaars ASD

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur bereikbaar.

Locatie

ICT Academie

Daltonlaan 300
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

ICT Academie