Terug

Allround medewerker IT systems and devices

Welkom!
Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Programma eerste lesweek

Na hopelijk een fijne zomervakantie gaan we op maandag 30 augustus van start met jullie tweede leerjaar op de ICT Academie. Jullie studieloopbaanbegeleiders(SLB’ers) ontvangen jullie op de Daltonlaan 300, lokaal 3.08.
Jullie hebben een mail ontvangen waarin het hele programma staat beschreven. Heb je gaan mail? mail dan naar aavi@mboutrecht.nl.

We verwachten jullie dan om 9:30 uur op school.  Op deze dag maak je kennis met je klasgenoten en SLB-er. Ook wordt er uitgelegd wat je dit nieuwe schooljaar gaat doen. Over de precieze tijden en planning krijg je informatie van je nieuwe SLB-er. 

1 t/m 3 september ga je naar stage. 

De eerste lesdag is maandag 6 september. Het lesrooster wordt tijdens de introductieweek bekend. Uiteraard zullen we dan het rooster met jullie bespreken, zodat je weet waar je die maandag moet zijn.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

ICT Academie

Daltonlaan 300
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

ICT Academie