Terug

Expert medewerker IT systems and devices

Welkom!
Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Introductieweek

Na hopelijk een fijne zomervakantie gaan we op donderdag 2 september om 08:30 uur van start met het tweede leerjaar. Jullie studieloopbaanbegeleiders mr. Gunnink en mr. Van Buuren ontvangen jullie op de Daltonlaan 300. Welk lokaal kun je zien op je rooster.
De klassenindeling is op woensdag 14 juli naar jullie gemaild. Let even goed op de klascode. Die is veranderd.

In het kort het programma van de introductieweek:

Maandag 30 augustus
Op maandag zijn jullie lekker vrij!

Dinsdag 31 augustus
Herkansing keuzedeel Verdieping Software in lokaal 4.06 om 09:00 uur bij mr. Gunnink. De desbetreffende studenten ontvangen hier nog een uitnodiging voor.

Woensdag 1 september
Herkansing keuzedeel Verdieping Software in lokaal 4.06 om 09:00 uur bij mr. Gunnink. De desbetreffende studenten ontvangen hier nog een uitnodiging voor.

Donderdag 2 september
Van 08:30 tot 15:00 uur hebben jullie de kennismaking met je nieuwe klas en SLB’er, zullen er wat praktische zaken geregeld worden en ga je aan de slag met een aantal LOB-opdrachten. Waar nog ruimte is, worden kennismakingsgesprekken met jullie gevoerd.

Vrijdag 3 september
Van 10:00 tot 13:30 uur gaan we een activiteit doen in de stad. Nadere informatie volgt.

Programma eerste lesweek

Je eerste lesdag is maandag 6 september. Het lesrooster wordt tijdens de introductieweek bekend. Uiteraard zullen we dan het rooster met jullie bespreken, zodat je weet waar je die maandag moet zijn. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

ICT Academie

Daltonlaan 300
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

ICT Academie