Terug

Expert medewerker IT systems and devices

Welkom!
Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Klik hier om naar de site van Studers te gaan.

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Terugkomdagen

We verwachten je maandag 22 augustus om 13:00 uur weer op school (Daltonlaan 300, Utrecht), je nieuwe SLB-er wacht op je beneden in de hal bij de conciërge. In deze eerste week organiseren we een paar leuke activiteiten (binnen en buiten de school) om elkaar beter te leren kennen. Ook zijn er activiteiten als voorbereiding op het tweede leerjaar. Denk bijvoorbeeld aan LOB van leerjaar 1 naar leerjaar 2.

Het is dus belangrijk om op maandag niet jouw laptop te vergeten. Details over het programma voor de rest van de week krijg je op maandag 22 augustus van je nieuwe SLB-er te horen.  

Programma eerste lesweek

De eerste lesdag is maandag 29 augustus. Het lesrooster kan je vinden op Osiris.  

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

ICT Academie

Daltonlaan 300
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

ICT Academie