Terug

Expert medewerker IT systems and devices

Welkom!

Op deze pagina staat belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar. Hiermee start jij goed voorbereid met het nieuwe leerjaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met MBO Webshop. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig.

Vanaf 1 juli kan je de leermiddelenlijst bekijken. Vanaf 1 augustus is het mogelijk om je leermiddelen te bestellen.

Leermiddelen

Financiële ondersteuning

Wanneer je gaat starten met een BOL-opleiding kun je van DUO een studentenreisproduct krijgen en vanaf 18 jaar ook studiefinanciering. Voor studenten die leermiddelen niet kunnen betalen, is er een mbo studentenfonds. Meer informatie kan je hier vinden.

Aanschaf laptop

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Introductieweek

We verwachten je maandag 26 augustus weer op school. In Osiris zie je in welk lokaal je zit en op welk tijdstip je verwacht wordt.

In deze eerste week organiseren we een paar leuke activiteiten (binnen en buiten de school) om elkaar beter te leren kennen. Ook zijn er activiteiten als voorbereiding op het tweede leerjaar. Denk bijvoorbeeld aan LOB van leerjaar 1 naar leerjaar 2. Details over het programma voor de rest van de week krijg je op maandag 27 augustus van je nieuwe SLB’er te horen.

Let op: vergeet niet om jouw laptop deze dag mee naar school te nemen.

Programma eerste lesweek

De eerste lesdag is maandag 2 september. Het lesrooster wordt 26 augustus bekend gemaakt en kan je vinden op Osiris.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar. Van 29 juli tot 12 augustus zijn we gesloten en niet bereikbaar. 

Locatie

ICT Academie

Australiëlaan 25
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

ICT Academie