Terug

Expert medewerker IT systems and devices

Welkom!

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met MBO Webshop. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig.  

Vanaf 1 juli kun je de leermiddelenlijst bekijken en vanaf 1 augustus kun je de leermiddelen bestellen. Heb je voor 15 augustus besteld? Dan worden je boeken voor de start van het nieuwe schooljaar bezorgd.  

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Introductiedagen

We verwachten je maandag 21 augustus om 13:00 uur weer op school, en neem je laptop mee. Je nieuwe SLB-er wacht op je beneden in de hal bij de conciërge. In deze eerste week organiseren we een leuke activiteit (buiten school) om elkaar beter te leren kennen. Ook krijg je (thuis)opdrachten mee als voorbereiding op het tweede leerjaar. Denk bijvoorbeeld aan LOB van leerjaar 1 naar leerjaar 2. Het is dus belangrijk om op maandag niet jouw laptop te vergeten.

Details over het programma voor de rest van de week krijg je op maandag 21 augustus van je nieuwe SLB-er te horen.  

Programma eerste lesweek

De eerste lesdag is maandag 28 augustus. Het lesrooster wordt maandag bekend gemaakt en kan je vinden op Osiris.  

Let op: we zijn in de zomervakantie verhuisd van de Daltonlaan naar de nieuwe onderwijsboulevard aan de Australiëlaan 25 in Utrecht!   

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

ICT Academie

Australiëlaan 25
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

ICT Academie