Terug

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Welkom!

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met MBO Webshop. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig.  

Vanaf 1 juli kun je de leermiddelenlijst bekijken en vanaf 1 augustus kun je de leermiddelen bestellen. Heb je voor 15 augustus besteld? Dan worden je boeken voor de start van het nieuwe schooljaar bezorgd.  

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Introductieweek

Op maandag 21 augustus 2023 staan er introductieactiviteiten voor je gepland. Houd deze dag in je agenda vrij tussen 10.00 en 16.00 uur!

De introductiedag zal deels in het teken staan van praktische zaken regelen, maar ook om gezellig met je klas en slb-er het schooljaar te starten.

Daarnaast kun je op dinsdag 22 augustus worden uitgenodigd voor een startgesprek met je slb-er.

Programma eerste lesweek

De eerste lessen starten op maandag 28 augustus 2023. Je schooldagen worden maandag en dinsdag. De lestijden zijn van 09.00 tot 16.00 uur.
Je BPV vindt plaats op woensdag, donderdag en vrijdag en start per woensdag 30 augustus 2023.

Het is de bedoeling dat je voor de zomer al zelf een stage geregeld hebt en jouw POK dus ook op definitief in Osiris staat.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Kind en Onderwijs

Australielaan 25
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Kind en Onderwijs