Terug

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Welkom!

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Terugkomdagen

Op dinsdag 23 augustus en woensdag 24 augustus zijn er activiteiten voor je gepland. Houd deze dagen in je agenda vrij tussen 09.00 en 16.00 uur! 

Via de klassenapp krijg je bericht over waar je verwacht wordt die dagen. 

De dagen zullen deels in het teken staan van praktische zaken regelen, maar ook om even leuk het schooljaar te starten als klas met je slb-er. Op dinsdag zullen er activiteiten zijn buiten het schoolgebouw, op woensdag zijn de activiteiten op school. Daarnaast kan je op donderdag of vrijdag ingepland worden voor je startgesprek met je slb-er. 

Programma eerste lesweek

De eerste lessen starten op maandag 29 augustus 2022. Je schooldagen worden maandag en dinsdag. En de lestijden zijn van 09.00 tot 16.00 uur.

Je BPV vindt plaats op woensdag, donderdag en vrijdag en start per 29 augustus 2022. 

Het is de bedoeling dat je voor de zomer al een stage geregeld hebt. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Kind en Onderwijs

Columbuslaan 540
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Kind en Onderwijs