Terug

Junior accountmanager

Super leuk dat jij voor onze opleiding hebt gekozen! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het komende schooljaar, organiseren wij plaatsing- en introductiedagen. Tijdens deze dagen leer jij je klasgenoten, de school en jouw docenten kennen. Ook ontvang je praktische informatie zoals: het rooster en uitleg over de vakken en jouw schoolaccount.

 

Plaatsingsdag

Tijdens de plaatsingsdag maak je kennis met je docenten en medestudenten, wordt er een foto gemaakt voor je schoolpas en handelen we een aantal administratieve zaken met je af.
Ook ontvang je informatie over boeken, leermiddelen en vertellen we over de start van het schooljaar.

De plaatsingsdag van jouw opleiding is op: maandag 8 juli van 14.00 tot 15.30 uur op onze locatie aan de Australiëlaan 23 in Utrecht.

Wij vragen jou het volgende mee te nemen:

  • Ondertekende onderwijsovereenkomst. Graag behalve je handtekening ook de datum van ondertekening invullen. Als je op 01-08-2019 nog geen 18 jaar bent, dan ontvangen wij ook graag de handtekening van je ouder(s) en/of verzorger(s)
  • Een kopie van je behaalde diploma en definitieve (dus niet voorlopige) cijferlijst. Indien je nog geen diploma-uitreiking hebt gehad, stuur je deze later op. Je kan deze ook inscannen en mailen.
  • Paspoort, ID-kaart of verblijfsdocument.
  • De brief over de plaatsingsdag die je thuis ontvangen hebt.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons mailen: studentadministratie@mboutrecht.nl.

We gaan er vanuit dat je aanwezig bent. Mocht je echt niet kunnen dan horen we het graag van te voren. Je ontvangt dan een mail van ons met wat je moet doen.

Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hierom naar de site van Studers te gaan.

In dit filmpje zie je hoe je de boeken kan bestellen.

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Introductiedagen

Op dinsdag 3 én donderdag 5 september dan zijn onze introductiedagen.  Zorg ervoor dat je op donderdag jouw laptop meeneemt. En dat je deze donderdag sportkleding en schoenen die vies mogen worden draagt. Voor beide dagen neem je een lunch van thuis mee.

Het was fijn om tijdens de introductieweek mijn klasgenoten te leren kennen voordat we aan de eerste echte schoolweek begonnen.

Programma introductieweek

Dinsdag 3 september (09.00-15.30)

Je wordt om 09.00 op school verwacht in de projectruimte (Dug- Out) van onze school. Docenten staan bij de ingang van de school om je de juiste weg te wijzen. Je maakt deze ochtend kennis met jouw nieuwe mentor en klasgenoten. Na de kennismaking ga je laten zien dat jij een échte vertegenwoordiger bent. Samen met klasgenoten strijdt je tegen andere groepjes tijdens het ‘ruilspel’. De beste groepjes winnen bioscoopbonnen.

Na de middagpauze maak jij kennis met degenen die gaan over de zorg binnen onze school en krijg je informatie over jouw leerplicht.

Donderdag 5 september (09.00- 16.30)

Zorg dat je om 09.00 uur in de aula van Australiëlaan 23 bent voor de kick-off. Het ochtendprogramma zal bestaan uit alle praktische informatie die je nodig hebt om succesvol jouw schooljaar af te ronden. Je krijgt informatie over het rooster, de jaarplanning, stage en over de programma’s die je op je laptop gebruikt. Neem je laptop dus mee!

Rond 12.00 vertrek je met de schoolbus naar Fort bij Vechten, waar je mee gaat doen aan teambuildingsactiviteiten. Zorg dat je kleding aan hebt die lekker zit en vies mag worden! Om 16.00 vertrekken we met de bus vanuit Fort bij Vechten weer terug naar school.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Australiëlaan 23
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie