Terug

Junior accountmanager

Welkom!

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. 

Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Eerste lesweek

Beste tweedejaars studenten, we zijn je blij je weer te mogen verwelkomen. Je bent al bekend met onze opleiding en je hebt je vorig jaar al deels kunnen bewijzen.   

Je krijgt zoals je van ons gewend bent te horen, wie je mentor is en hoe je rooster eruit gaat zien. We praten je ook weer bij over de belangrijkste veranderingen voor aankomend jaar met betrekking tot bijvoorbeeld de stage zodat je de week erna goed voorbereid kunt starten op je stageplek. Het is belangrijk dat je je LAPTOP meeneemt en dat je de boeken en licenties op de site van Studers hebt besteld (wij verwachten dat dit al gebeurd is). 

We zien je graag op woensdag 24 augustus om 10.00 uur op de Daltonlaan 200!  

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Economie en Ondernemen

Daltonlaan 200
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

De Academie