Terug

Marketing & Communication Specialist

Welkom!

Op deze pagina staat belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar. Hiermee start jij goed voorbereid met het nieuwe leerjaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met MBO Webshop. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig.

Vanaf 1 juli kan je de leermiddelenlijst bekijken. Vanaf 1 augustus is het mogelijk om je leermiddelen te bestellen.

Leermiddelen

Financiële ondersteuning

Wanneer je gaat starten met een BOL-opleiding kun je van DUO een studentenreisproduct krijgen en vanaf 18 jaar ook studiefinanciering. Voor studenten die leermiddelen niet kunnen betalen, is er een mbo studentenfonds. Meer informatie kan je hier vinden.

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Opstartdag

Op maandag 26 augustus start officieel het nieuwe schooljaar. Jouw introductiedag is op woensdag 28 augustus. Er is een ochtend-  en middagprogramma met je klas. Naast informatie over het jaar is er ook een sociale activiteit met je klas Houd je mail in de gaten, zodat je weet wat het programma inhoudt en waar je wordt verwacht!

Wellicht ten overvloede: het is belangrijk (en verplicht) om 28 augustus aanwezig te zijn.

Programma eerste lesweek

Jouw eerste schooldag zal zijn in de week van 2 september. Het rooster vind je uiterlijk in de laatste week van augustus op Osiris en bespreekt je Slb’er met je op de introductiedag woensdag 28 augustus.

Overzicht schooljaar

De eerste twee periodes ga je naar school. Net als vorig jaar heb je vier dagen school per week, waarvan een dag Bizznizz en een dag keuzedeel. Periode drie en vier ga je weer op stage en rond je de opleiding af met de laatste examens.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar. Van 29 juli tot 12 augustus zijn we gesloten en niet bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Marketing en Communicatie

Australiëlaan 25
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Marketing en Communicatie