Terug

Medewerker evenementenorganisatie

Welkom!

Docenten van de Event Academie heten je alvast van harte welkom bij MBO Utrecht. Check onderstaande video.

Centrale intake en Plaatsingsdag

Heb jij je in (of net voor) de zomervakantie aangemeld voor de opleiding? Dan nodigen wij je uit voor de Centrale Intakedag op woensdag 25 augustus. Je krijgt per mail een uitnodiging, daar staat ook in hoe laat we jou verwachten.

Heb je de eerste plaatsingsdag gemist of ben je geplaatst na de Centrale Intake? Dan verwachten wij je bij ons op school voor de plaatsingsdag op vrijdag 27 augustusOp deze pagina kun je vinden waar en hoe laat je wordt verwacht.

Heb je vragen over de Centrale Intake of plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51. Kun je niet aanwezig zijn, dan horen we dat graag van tevoren.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

De eerste introductiedag was een hele ervaring. We gingen team building spellen spelen bij Fort Vechten in Utrecht. Hier leerde je meteen je medestudenten kennen doordat je veel moet samenwerken. Het was erg leuk, sportief en leerzaam.

Femke, student

Introductieweek

Na de zomervakantie beginnen we het schooljaar met twee introductiedagen. In deze dagen gaan we uitgebreid kennis met elkaar maken, en regelen we nog wat praktische dingen zodat je goed van start kunt gaan. 

Wanneer en waar moet ik zijn?
We zien je voor de eerste dag op woensdag 1 september om 09.30 uur bij de Florin aan de Nobelstraat 2 in Utrecht. Wees niet ongerust, er zijn mensen bij de ingang die je de goede kant uit sturen. Deze eerste dag zal duren tot ca. 15.30 uur.

Donderdag 2 september  starten we ook om 09.30 tot ongeveer 15.30 uur op de Daltonlaan 300. 

Wat moet ik allemaal meenemen?
Er wordt verwacht dat je pen en papier mee neemt en je telefoon uiteraard. Doe vooral “makkelijke” kleding aan waarin je, je lekker kan bewegen en waarin je eventueel nat mag worden. Er wordt gezorgd voor een lunch, maar het is altijd handig om nog wat extra’s mee te nemen.

Wat gaan we allemaal doen?
Alle dagen zullen in het teken staan van kennismaking met de klas, je mentor en de opleiding, de school. We gaan verschillende activiteiten doen om elkaar, het evenementen vak en de stad Utrecht beter te leren kennen. 

Programma eerste lesweek

Na de introductiedagen, op maandag 6 september beginnen we met het normale rooster. Vanaf dan moet je elke dag je laptop mee nemen en heb je je boeken nodig. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon: 

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Event Academie

Daltonlaan 300
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Event Academie