Terug

Medewerker sport en recreatie

Welkom!

Wat leuk dat je komt studeren bij MBO Utrecht. Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar.

 

Plaatsingsdag

Tijdens de plaatsingsdag kom je met andere aankomende studenten op school kijken. Je maakt kennis met een aantal van onze docenten en krijgt informatie over bijvoorbeeld de start van het schooljaar of je stage. Daarnaast kijken we of je studentdossier volledig is, denk hierbij aan je ID, vooropleiding, foto voor je schoolpas en een ondertekende onderwijsovereenkomst.

Op deze pagina kun je kijken wanneer de plaatsingsdag van jouw opleiding is. Je krijgt een e-mail waarin staat op welke tijd wij jou hebben ingepland.

Vragen
Heb je vragen over de plaatsingsdag? Of kun je niet aanwezig zijn op de plaatsingsdag? Mail dan naar studentadministratie@mboutrecht.nl of stuur een appje naar 06 – 257 050 51.  

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met MBO Webshop. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig.  

Vanaf 1 juli kun je de leermiddelenlijst bekijken en vanaf 1 augustus kun je de leermiddelen bestellen. Heb je voor 15 augustus besteld? Dan worden je boeken voor de start van het nieuwe schooljaar bezorgd.  

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Succes met kamp, dat wordt super gezellig!

Julia, student

Introductieweek

De allereerste week van het schooljaar is de introductieweek. Je leert dan de school en je medestudenten kennen. Voor jou ziet het programma er als volgt uit:   

Je wordt op dinsdag 22 augustus om 09:00 verwacht op onze locatie sportpark Zuilense Vecht aan de Burgemeester Norbruislaan 680, 3555 EZ Utrecht. We gaan er vanuit dat je dan al omgekleed bent 

De dag zal in het teken staan van het leren kennen van sportpark Zuilense Vecht. Ook zal je elkaar leren kennen door veel samen te werken.  

  • Neem sportkleding mee en houdt rekening met de weersvoorspelling. 
  • Neem je eigen eten en drinken mee
  • Als je geblesseerd bent dien je toch aanwezig te zijn.

Woensdag 23 augustus en donderdag 24 augustus zijn de overige introductieactiviteiten voor je gepland. Houd deze dagen in je agenda vrij tussen09.00 en 17.00 uur! Je krijgt hierover op dinsdag 22 augustus meer informatie. 

Programma eerste lesweek

Op maandag 28 augustus  start de eerste lesdag volgens het rooster. Meer informatiehierover (vakken, lokalen etc.)krijg je nog.   

BPV

Als het goed is ben je al begonnen met het zoeken naar een BPV-plek voor aankomend schooljaar. Voordat je de BPV-uren kunt gaan lopen moeten er een aantal zaken geregeld worden.

Klik hier voor het POK-stappenplan + aanvraagformulier. 

Stuur jouw volledig ingevulde POK-aanvraagformulier naar: bpvbureau.sportacademie@mboutrecht.nl. Zorg dat je alles voor de start van het schooljaar geregeld is. In de week van 28 augustus start officieel de BPV. 

Let op: Gelopen BPV-uren tellen pas mee wanneer er een ondertekend POK is ingeleverd en definitief op OSIRIS staat.  

Alvast voor in je agenda

Elke jaar hebben we vaste evenementen en kampen waarbij je verwacht wordt. Zet deze datums alvast in je agenda, zodat je hier rekening mee kunt houden met je verdere planning en niet voor verrassingen komt te staan. (Het kan zijn dat er nog  evenementen gaande het jaar worden bijgevoegd, maar hier word je tijdig over geïnformeerd). Neem dit ook mee in de afspraken met de BPV.

De volgende dagen staan al vast:

  • Ardennenkamp: 2 t/m 5 oktober 2023
  • Down Under run: 13 en/of 14 oktober 2023
  • Hang on clinics 1 en 2 november 2023
  • Hang on run weekend: 25 en 26 november 2023
  • Down Under run: Een zondag in mei 2024 (datum komt)

De weekendactiviteiten zijn onderdeel van ons onderwijs.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Sport Academie

Burgemeester Norbruislaan 680
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Sport Academie