Plaatsingsdagen

Op deze dag doorloop je 4 onderdelen: administratie, kleding, stage (BPV) voorlichting/informatie eerste schoolweek en een kick-off activiteit. Daarnaast maak je deze dag ook kennis met je docenten en je mede studenten. Ook krijg je de mogelijkheid om je kledingpakket te passen. Er wordt een foto gemaakt voor de schoolpas en we handelen een aantal administratieve zaken met je af. Zorg ervoor dat je voor de kick-off gepaste sportkleding meeneemt. Neem zaalschoenen en douchespullen mee en iets te eten en te drinken. Dit geldt alleen voor de studenten die nog geen kick-off activiteit hebben doorlopen.

De plaatsingsdag van jouw opleiding is op: dinsdag 2 juli van 08.30 tot 12.45 uur op onze locatie aan de Grebbeberglaan 11 in Utrecht.

Wij vragen jou het volgende mee te nemen:

 • Ondertekende onderwijsovereenkomst. Graag behalve je handtekening ook de datum van ondertekening invullen. Als je op 01-08-2019 nog geen 18 jaar bent, dan ontvangen wij ook graag de handtekening van je ouder(s) en/of verzorger(s)
 • Een kopie van je behaalde diploma en definitieve (dus niet voorlopige) cijferlijst. Indien je nog geen diploma-uitreiking hebt gehad, stuur je deze later op. Je kan deze ook inscannen en mailen.
 • Paspoort, ID-kaart of verblijfsdocument.
 • De brief over de plaatsingsdag die je thuis ontvangen hebt.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons mailen: studentadministratie@mboutrecht.nl.

We gaan er vanuit dat je aanwezig bent. Mocht je echt niet kunnen dan horen we het graag van te voren. Je ontvangt dan een mail van ons met wat je moet doen.

Leermiddelen

Voor het leveren van de boeken en licenties die jij nodig hebt voor je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen (boeken, licenties en eventueel werkkledingzodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan.

In dit filmpje zie je hoe je de boeken kan bestellen.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR STUDENT EN OUDER(S)

Uw zoon/dochter gaat kleding passen t.b.v. zijn/haar opleiding. Na de pasdag ontvangt u hiervan een bevestiging per mail (mailadres opgegeven door zoon/dochter). Dan bent u nog 5 dagen in de gelegenheid om wijzigingen door te geven, waarna een factuur volgt. Ter informatie zijn de artikelen en prijzen van de pakketten bijgevoegd (apart bestand).

Uw zoon/dochter past in ieder geval de kleding van pakket A, maar eventueel ook aanvullende kleding/ accessoires. Op de latere bevestiging ziet u hiervan de specificatie. Geef eventuele wijzigingen/annuleringen (binnen de gestelde termijn) door via ons mailadres info@hooghuissportservice.nl

Gaat uw zoon/dochter om welke reden dan ook de opleiding niet volgen, geef dit dan z.s.m. aan ons door, zodat we het pakket kunnen annuleren.

Betaling en levering

Als het pakket compleet is en de factuur volledig voldaan, dan zal het pakket middels de pakketservice van PostNL worden verzonden naar het adres dat door uw zoon/dochter is doorgegeven. (Indien van toepassing, proberen wij rekening te met eventuele vakantieperiodes).Het pakket zal worden bezorgd in de vakantie, vóór aanvang van de studie.

Wanneer u vragen, klachten en/of opmerkingen heeft, verzoeken wij u contact op te nemen met Hooghuis Sport- en Kledingservice en NIET met de opleiding. Controleer ook altijd direct uw ontvangen bestelling. Indien er iets niet in orde lijkt te zijn, neem dan direct contact met ons op en wacht daar niet mee. Alleen dán kunnen wij een 100% service garanderen.

Mocht u later artikelen willen bijbestellen, dan kan dat via onze webshop op www.hooghuissportservice.nl. U kunt dan met uw klantnummer een account aanmaken. Houdt er rekening mee dat wij geen winkel zijn en dat levertijden kunnen afwijken. Mocht dit het geval zijn, dan wordt u natuurlijk altijd hierover geïnformeerd.

Mochten er nog vragen zijn over de aanschaf, betaling of levering of zijn er zaken voor u onduidelijk, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons info mail adres, via onze chat of telefonisch.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 en tussen 13.00 en 16.00 uur.

Contact gegevens:

Hooghuis Sport- en Kledingservice B.V. Ekkersrijt 4202
5692 DE Son en Breugelwww.hooghuissportservice.nlinfo@hooghuissportservice.nl

040-24 66 966

Aanschaf laptop 

Bij MBO Utrecht werken alle opleidingen (behalve de entree opleidingen) met een laptop. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Introductieweek

Beste introloper,

Na het behalen van je diploma en genoten van een welverdiende vakantie gaat het dan echt beginnen! Je mag gaan studeren aan de Sportacademie van MBO Utrecht. We trappen het nieuwe schooljaar af met de introductiedagen. Deze worden georganiseerd door tweede- en derdejaars studenten van de Sportacademie. Deze dagen zullen plaatsvinden van dinsdag 3 t/m vrijdag  6 september.

Deze week zal in teken staan van kennismaking met jou mede studenten, de opleidingslocatie, je coach en je klas. Daarnaast gaan we ook kennis maken met de stad Utrecht. De introductie zal in het teken staan van ons thema ‘Samen sporten’.

Op deze dagen wordt je om 08.45 verwacht. We hebben een beschrijving gemaakt van benodigdheden, zorg ervoor dat je goed voorbereid deelneemt aan deze dagen. Wij verwachten dat je op tijd omgekleed en in de sporttenue met introductieshirt klaar staat. De dagen duren van 08:45 tot +/- 16.00 houdt er rekening mee als je bijvoorbeeld moet werken of sporten. Er wordt verwacht dat jij de hele week aanwezig bent!

Mochten er iets onduidelijk zijn of als je ergens vragen over hebt dan mag je ons mailen via:

315147@student.mboutrecht.nl                 Quinty Zaal

309003@student.mboutrecht.nl                Jasper Warnaar

Wij hebben een Facebookpagina “Sportacademie Utrecht”, hier posten we elke dag foto’s van de introductie week. Ook kan je hier al zien wie er allemaal mee werken aan de introductie week klik op de link en like de pagina, dan blijf je op de hoogte.

Vooraf willen we je dat je een enquête invult ter voorbereiding op de introductie en de start van je opleiding 2019-2020.

Wij hebben er al super veel zin in en hopen jou uitgerust en fit te mogen ontvangen na de vakantie!

Namens het hele studenten introductieteam sportieve groet en een hele fijne zomer!

Jasper Warnaar & Quinty Zaal

Benodigdheden tijdens de intro week:

Dinsdag:

 • Sportschoenen voor binnen
 • Sportschoenen voor buiten
 • Sportkleding (kort broekje, shirt, trainingsvest/trui)
 • Eten
 • Drinken (neem genoeg mee!)
 • Zonnebrand (alleen als het lekker weer is)
 • Lunch
 • v.t. regenkleding

Woensdag:

 • Sportschoenen voor binnen
 • Sportschoenen voor buiten
 • Sportkleding (kort broekje, shirt, trainingsvest/trui)
 • Eten
 • Drinken (neem genoeg mee!)
 • Zonnebrand (optie)
 • Lunch
 • Laptop + oplader
 • v.t. regenkleding

Donderdag:

 • Sportschoenen voor buiten
 • Sportkleding (kort broekje, shirt, trainingsvest/trui)
 • Eten
 • Drinken (neem genoeg mee!)
 • Zonnebrand (optie)
 • Lunch
 • v.t. regenkleding
 • Opgeladen telefoon

Vrijdag:

 • Laptop + oplader

Let goed op het weer en kleed je hier naar. Ook ben je de hele dag druk bezig, neem genoeg eten en drinken mee die je kan nuttigen tijdens deze dagen. Mocht er iets veranderen of als er nog bijzonderheden zijn over hoe laat je aanwezig moet zijn krijg je dit te horen tijdens de introweek.

Het was fijn om tijdens de introductieweek mijn klasgenoten te leren kennen voordat we aan de eerste echte schoolweek begonnen.

Samuel, student

Programma eerste lesweek

Tijdens de introductie week ontvang je je rooster voor de eerste periode, tijdens deze week wordt hier ook uitleg over gegeven en weet je wat je voor de eerste week nodig hebt qua spullen.

De lessen starten 9 september volgens het rooster.

 

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen?

Voor specifieke vragen over jouw opleiding, bijvoorbeeld stage, introductieweek, leermiddelen, plaatsingsdagen of aanmelding kun je mailen naar: aanmelden@mboutrecht.nlAfhankelijk van je vraag krijg je op zijn laatst antwoord in de laatste week van de zomervakantie (de week van 26 augustus). 
 
In de zomervakantie zijn we ook telefonisch (030-2815100) en per WhatsApp (06-257 050 51) bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur. 

Locatie

Sportacademie Utrecht

Grebbeberglaan 11
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Sportacademie Utrecht