Terug

Pedagogisch medewerker kinderopvang BBL – Kind en Co Ludens

Welkom!

Wat leuk dat je komt studeren bij MBO Utrecht! Op deze pagina staat belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar. Hiermee start jij goed voorbereid met je opleiding.

 

Leermiddelen

Je hoeft geen leermiddelen te bestellen. MBO Utrecht bestelt alle boeken, deze worden in de lessen aan je.

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Introductieweek

Op woensdag 28 augustus 2024 zijn er introductieactiviteiten voor je gepland. Houd deze dag in je agenda vrij tussen 09.00 en 16.00 uur!

De introductiedag zal deels in het teken staan van praktische zaken regelen, maar ook om kennis te maken met je klas en met je slb-er.

Programma eerste lesweek

De eerste lessen starten op woensdag 11 september 2024. Op woensdag 4 september heb je een thuisstudiedag of een extra werkdag. De lessen zijn elke van 09:00 en 16:00 uur.

Let op: De leslocatie is in Houten bij het hoofkantoor van Kind en Co Ludens.

Wat moet ik nog meer regelen?

Heb je alles al geregeld voor de start van je studie? Bijvoorbeeld het aanvragen van een studentenreisproduct of studiefinanciering?

Maak hier een persoonlijk overzicht van alle zaken die voor jou van toepassing zijn.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar. Van 29 juli tot 12 augustus zijn we gesloten en niet bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Kind en Onderwijs

Australielaan 25
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Kind en Onderwijs