Terug

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Welkom!

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met MBO Webshop. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig.  

Vanaf 1 juli kun je de leermiddelenlijst bekijken en vanaf 1 augustus kun je de leermiddelen bestellen. Heb je voor 15 augustus besteld? Dan worden je boeken voor de start van het nieuwe schooljaar bezorgd.  

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen.

Terugkomdagen

Op donderdag 24 augustus en vrijdag 25 augustus 2023 zijn er introductieactiviteiten voor je gepland. Houd deze dagen in je agenda vrij tussen 09.00 en 16.00 uur!

De introductiedagen zullen deels in het teken staan van praktische zaken regelen, maar ook om leuk het schooljaar te starten als klas met je slb-er.

Daarnaast zijn er dinsdag 22 augustus tussen 13.00 en 16.00 uur al een aantal kennismakingsgesprekken gepland voor studenten met hun slb-er.

Programma eerste lesweek

De eerste lessen starten op donderdag 31 augustus 2023. Je schooldagen worden donderdag en vrijdag. En de lestijden zijn van 09.00 tot 16.00 uur.

Je BPV vindt plaats op maandag, dinsdag en woensdag en start per 28 augustus 2023.

Het is de bedoeling dat je voor de zomer zelf al een stage geregeld hebt en jouw POK dus op definitief in Osiris staat.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uualleen via mail en WhatsApp bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Kind en Onderwijs

Australielaan 25
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Kind en Onderwijs