Terug

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Welkom!

Op deze pagina staat belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar. Hiermee start jij goed voorbereid met het nieuwe leerjaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met MBO Webshop. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig.

Vanaf 1 juli kan je de leermiddelenlijst bekijken. Vanaf 1 augustus is het mogelijk om je leermiddelen te bestellen.

Leermiddelen

Financiële ondersteuning

Wanneer je gaat starten met een BOL-opleiding kun je van DUO een studentenreisproduct krijgen en vanaf 18 jaar ook studiefinanciering. Voor studenten die leermiddelen niet kunnen betalen, is er een mbo studentenfonds. Meer informatie kan je hier vinden.

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Introductieweken

Op vrijdag 30 augustus 2024 zijn er introductieactiviteiten voor je gepland. Houd deze dag in je agenda vrij tussen 09.00 en 16.00 uur!

De introductiedag zal deels in het teken staan van praktische zaken regelen, maar ook om leuk het schooljaar te starten als klas met je slb-er.

Daarnaast zijn er die week tussen 09:00 en 16:00 uur kennismakingsgesprekken met je slb’er, houdt die week dus vrij.

Programma eerste lesweek

De eerste lessen starten op dinsdag 3 september 2024. Je schooldagen in periode 5 en 6 worden dinsdag, donderdag en vrijdag. En de lestijden zijn van 09.00 tot 16.00 uur. Je schooldagen in periode 7 en 8 worden donderdag en vrijdag. En de lestijden zijn van 09:00 tot 16:00 uur.

BPV

Je BPV vindt plaats op maandag en dinsdag en start op maandag 2 september. Het is de bedoeling dat je voor de zomer zelf al een stage geregeld hebt en jouw POK dus op definitief in Osiris staat.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar. Van 29 juli tot 12 augustus zijn we gesloten en niet bereikbaar. 

Locatie

Academie voor Kind en Onderwijs

Australielaan 25
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Academie voor Kind en Onderwijs