Terug

Sport- en bewegingsleider

Welkom!
Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over leermiddelen en de start van jouw schooljaar.

Leermiddelen

Voor het leveren van de leermiddelen (boeken, licenties, werkkleding etc.) die jij nodig hebt voor het volgen van je studie werken wij samen met Studers. Zij hebben het complete pakket voor je klaarliggen zodat je alles in één keer kunt bestellen en laten bezorgen. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Het is niet verplicht om je leermiddelen hier te bestellen, maar het is wel handig. Klik hier om naar de site van Studers te gaan. 

Heb je financiële ondersteuning nodig omdat je je leermiddelen niet kunt betalen of heb je andere vragen over schoolkosten (zoals bijvoorbeeld over lesgeld of studiefinanciering)? Check dan onze pagina: schoolkosten en financiële ondersteuning. 

Aanschaf laptop 

Voor alle opleidingen bij MBO Utrecht heb je een laptop nodig. Als je nog geen laptop hebt moet je er verplicht een aanschaffen. 

Voor de meeste opleidingen is een basis laptop voldoende. Check aan welke eisen jouw laptop moet voldoen. 

Programma introductie en eerste lesweek

De planning voor de weken na de vakantie ziet er als volgt uit:

30 augustus- 3 september

  • Start introductieweek eerstejaars (30 augustus t/m 3 september).
  • Vrijdag 3 september is samen met je coach en de klas de kick-off van het schooljaar.
    We starten om 09.00 uur met de klas op de Daltonlaan 500. Aansluitend gaan we naar de Skipiste in Nieuwegein (eigen vervoer). Vergeet dus niet om gepaste kleding en eten mee te nemen voor die dag. Rond 13.15 uur sluiten we de dag gezamenlijk af.

Kledingvoorschrift: handschoenen (verplicht), sportkleding met lange mouwen en een regenbroek of skikleding. Houd er rekening mee dat je kleren nat worden!

06-10 september

  • Start BPV en lessen volgens rooster.

 

BPV

De BPV start in de week van 6 september. Denk hierbij aan je kwalificatie- /profielstage en je keuzedeel stage.
In deze link staat het POK-aanvraagformulier.

Stuur deze volledig digitaal ingevuld weer op naar: bpvbureau.sportacademie@mboutrecht.nl. Zorg dat je alles voor de start geregeld hebt. Gelopen stage uren tellen pas mee wanneer er een ondertekend POK is ingeleverd bij de opleiding.

Vragen? Wij helpen je graag!

Kijk eerst of het antwoord op jouw vraag in de lijst met veelgestelde vragen op onze website staat. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op via WhatsApp, e-mail of telefoon:

Let op: in de zomervakantie zijn we op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur alleen via mail en WhatsApp bereikbaar.

Locatie

Sportacademie Utrecht

Daltonlaan 500
Utrecht


+31 (0) 6 257 050 51 (WhatsApp)

Sportacademie Utrecht